Izložbeno prodajni salon

scroll
Goga Yachting Club

U sklopu kompleksa Goga Yachting Club u beogradskom naselju Krnjača, nalazi se izložbeno prodajni salon. Na površini od 360 m² možete pogledati najnovije modele plovila, kao i impresivni asortiman raznovrsnih sportskih i nautičih proizvoda.

Pored novih plovila Goga poseduje i široku paletu polovnih luksuznih plovila u odličnom stanju, starosti od tri meseca do maksimalnih šest godina.

Naša neverovatna ponuda plovila sadrži luksuzne jahte do 25 m dužine, kruzere, glisere, jet čamce, skutere za vodu, gumene čamce, ribarske čamce, kao i prikolice za transport.

Za svoje klijente Goga promoviše sada već nadaleko poznatu mogućnost zamene staro za novo, ali samo sa našim asortimanom, poznatim stanjem plovila i kompletnom istorijom o ponuđenom plovilu. Iz iskustva znamo da veliki broj klijenata po inerciji teži ka posedovanju manjih ka većim plovilima, pa je vrlo česta pojava da se u sezoni pojavi 10 – 15 atraktivnih polovnih plovila koja su u perfektnom stanju. Važna napomena je da sva polovna plovila, od kompanije Goga Yachting Club dobijaju i garanciju na servis.

Pored impresivne ponude plovila kompanija Goga Yachting Club nudi i širok asortiman opreme – od sportsko rekreativnog karaktera (kompletna skijaška oprema, pojasevi, nautička garderoba, vejkbordovi, „Fun“ gume), tehničke i opreme za zabavu (muzika, LCD televizori, frižideri, sonari, roštilji), pa sve do obavezne nautičke opreme propisane zakonom i bezbednosnim standardima (bokobrani, sidra, vesla, kanapi raznih veličina i debljina, rezervoari, pomoćni čamci, razna pomagala i potrošni materijal).

Goga Yachting Club je distributer i ekskluzivne sportske opreme Jobe, a kao specijalnu ponudu izdvaja prvi srpski FlyBoard – JetMET.

Kompletan asortiman opreme za plovila je dostupan na dve lokacije u Beogradu:

  • Krnjača – Save Kovačevića 4E – 2. prilaz
  • Zemun – Brod restoran Goga Yachting Club (donji nivo) – Zemunski Kej bb (ugao Džona Kenedija i Bulevara Nikole Tesle)

Zahvaljujući velikom izboru vrhunskih proizvoda i pristupačnim cenama, poseta nekom od naših salona biće pravi užitak za vas. Na raspolaganju vam uvek stoji naše uslužno i stručno osoblje koje će vas rado posavetovati i pomoći u kupovini.