Zimovnik za plovila

scroll
Goga Yachting Club

Kapacitet dva zatvorena zimovnika, koja se nalaze u sklopu kompanije Goga Yachting Club, obuhvata 1260 m² moderno i funkcionalno uređenog enterijera. Oba objekta predstavljaju potpuno zatvorene prostore koji se redovno provetravaju i održavaju, kako ne bi došlo do pojave kondenzovanog propadanja plovila.

Kompletan prostor je osiguran i 24 sata 365 dana u godini je pod ljudskim i video nadzorom.

Pored pokrivenog zimovnika, u okviru kompanije Goga Yachting Club se nalazi i magacinski prostor. Impozantna površina i potencijal magacinskog prostora je izuzetna pogodnost za svakog našeg klijenta.

Prostranost magacina dozvoljava da sve vrste potrošnog materijala budu uvek dostupne u velikim količinama. Na taj način, sve one stavke koje su vam u sezoni, ali i van nje potrebne za održavanje vašeg plovila možete brzo i lako pronaći kod nas.

Kompanija Goga Yachting Club je u želji da svojim klijentima prepusti isključivo uživanje i zadovoljstvo preuzela brigu o plovilima i pripremila veliki asortiman originalnih rezervnih delova, dodatne opreme, potrošnog materijala i ulja propisanih od strane proizvođača koji će zadovoljiti svaku vašu tražnju.

Kompanija Goga Yachting Club kao dodatnu uslugu svim svojim klijentima nudi i opciju carinskog magacina za plovila, dok je svojim VIP klijentima omogućila specijalne uslove skladištenja.