400CC

Blackfin Boats predstavlja svoj najnoviji model za 2023.

scroll

Blackfin Boats predstavlja svoj najnoviji model za 2023.

Blackfin 400CC je najnoviji model super jahte koja će zasigurno privući pažnju ljubitelja nautike širom sveta. Ova jahta, koja je dugačka preko 12 metara, pruža savršeno iskustvo na moru, reci ili jezeru, kako za ljubitelje ribolova, tako i za one koji uživaju u luksuzu i udobnosti.

Blackfin 400CC je opremljen najnovijom tehnologijom, a korišćeni su najsavremeniji materijali kako bi se osigurala maksimalna udobnost i sigurnost na vodi. Ova jahta ima širok, prostran i udoban prostor na pramcu, koji je opremljen velikim sunčalištem, visokom zaštitnom ogradom i držačima za štapove za pecanje. Tu je i sidro u skrivenom položaju, kako bi se sačuvale linije nagiba na pramcu. Ispod glavne klupe se nalazi frižider, kako bi se osiguralo hlađenje pića koje je uvek na dohvat ruke.

Unutar jahte se nalazi potpuno opremljena kabina sa „skylight“ prozorom i LED rasvetom. Ova moderno opremljena kabina između ostalog poseduje sklopivi kauč koji se pretvara u krevet, mini kuhinju sa sudoperom, kafomatom i mikrotalasnom rernom. Tu je i zasebno kupatilo sa tušem i kompaktnim kliznim vratima, za maksimalnu udobnost i privatnost.

Kokpit modela 400CC je konstruisan i u potpunosti opremljen za ribolov. Velika vrata na krmi omogućavaju pristup prostranoj „ribarskoj“ palubi, a veliki „tuna“ otvor omogućava lako izvlačenje i vašeg najvećeg ulova. Tu se nalaze i frižideri za čuvanje ribe ili hladnih pića. Ovaj gliser dobija snagu od čak četiri Mercury V-10 motora, koji pružaju impresivne performanse sa maksimalnih 1800 konja.

Ukratko, Blackfin 400CC je jedna od najluksuznijih super-jahti na tržištu, koja pruža maksimalnu udobnost i sigurnost na moru, a sa druge strane nestvarnu brzinu i agilnost, što je čini savršenom za ljubitelje nautike koji žele da uživaju u vrhunskom iskustvu na vodi. Nova zvezda Blackfin Boats-a za 2023. godinu je nedavno predstavljena tokom Miami International Boat Show-a. Ovim modelom Blackfin Boats postavlja krunu na svojh 50 godina postojanja.