Princess Yachts X95

Dragulj na talasima

scroll

Dragulj na talasima

Princess Yachts X95 je izvanredno plovilo koje sjedinjuje eleganciju, luksuz i inovaciju, stvarajući jedinstveno iskustvo plovidbe. Ovaj novi član X klase predstavlja pravo remek-delo, prilagođeno onima koji teže produženom uživanju na brodu i istraživanju udaljenih destinacija.

S impresivnom dužinom od 29 metara, X95 se ističe jedinstvenim konceptom organizacije prostora na flybridge-u i glavnoj palubi, koje zajedno gotovo u potpunosti prekrivaju dužinu jahte, formirajući tako Super Flybridge – ključnu karakteristiku X klase. Ovaj dizajn pruža neverovatnih 40% više prostora u odnosu na tradicionalne motorne jahte. Jasno je uočljivo da je ovaj najveći predstavnik plimutskog brodogradilišta projektovan da obezbedi komfor i udobnost na svakom koraku. Kada uđete u salon na glavnoj palubi, dočekaće vas prostranost superjahte, pružajući vam mogućnost da svoj pogled usmerite kroz velike prozore koji nude bajkovit pogled na more. Penjanjem unutrašnjim stepenicama ka gornjoj palubi, doživećete još jedno jedinstveno iskustvo: potpuno zatvoren i klimatizovan Sky Lounge. Inovativni Flybridge ne samo da pruža savršen panoramski pogled, već se može pohvaliti i vrhunskim komforom. Sa prostranim sunčalištem i Sky Lounge delom, gosti se mogu prepustiti sunčanju ili opuštanju uz osvežavajući koktel, dok istovremeno uživaju u neometanom pogledu na okolinu.

Jedinstveni pristup luksuzu i inteligentno organizovanom prostoru nastavlja se i na donjoj palubi. Glavni apartman, prostirući se duž celokupne širine jahte, je srce luksuznog iskustva koje oduzima dah svojom izuzetnom raskoši. Prati ga apartman sa garderoberom i sopstvenim kupatilom. Dodatne kabine za goste s obe strane mogu se konfigurisati sa dva odvojena kreveta ili bračnim ležajem. Prostrana kabina za posadu zaokružuje ovu izuzetno bogatu ponudu smeštaja.

Osim estetskog savršenstva, X95 pruža impresivne performanse. Ovu jahtu pokreću dva snažna MAN-ova V12 motora koji obezbeđuju ukupno 3800 KS, a samim tim brze i stabilne plovne karakteristike. Sa niskom potrošnjom goriva i sofisticiranim navigacionim sistemima, ova jahta pruža autonomiju od preko 2000 nautičkih milja što omogućava da istražite udaljene destinacije na udoban i efikasan način.

Princess X95 predstavlja vrhunac britanske inženjerske stručnosti, dizajna i luksuza, čineći je pravim draguljem na moru. Uz ovu jahtu svaka plovidba postaje ekskluzivno putovanje koje ostavlja neizbrisiv utisak.