Marina

Važno obaveštenje

scroll

Važno obaveštenje

Usled velikog broja upita za slobodna mesta u marini, sa izuzetnim zadovoljstvom obaveštavamo naše cenjene klijente da je kompanija Goga Yachting Club ostvarila značajan korak ka unapređenju svojih usluga i obezbeđenju sigurnosti za naredni period. Nakon uspešnog učešća na nedavno završenoj javnoj licitaciji, koja je organizovana pod pokroviteljstvom grada Beograda, firma Goga YCI je trijumfovala osvajanjem mesta za postavljanje marina na našoj lokaciji na Zemunskom keju. Ovaj uspeh garantuje sigurnost kako nama, tako i našim dragim klijentima, obezbeđujući stabilnost za naredni period od 3 do 8 godina. Zahvaljujući ovom ključnom koraku, Goga Yachting Club pruža dodatno uverenje u kvalitet svojih usluga, naglašavajući posvećenost bezbednosti i zadovoljstvu svojih klijenata.

Kompanija Goga ima ambiciozne planove za budućnost, uključujući razvoj dve različite marine – jedne na trenutnoj lokaciji i druge odmah pored nje, uzvodno. Sa ciljem da još više unapredimo naše usluge, ove marine će biti prilagođene različitim potrebama klijenata, uključujući varijacije u cenama i kriterijumima koji se odnose na veličinu plovila i druge specifičnosti.

Goga Yachting Club nastavlja da postavlja standarde u pružanju vrhunskih usluga na vodi, obezbeđujući sigurnost, udobnost i zadovoljstvo za sve svoje klijente.

Dobro došli, Vaš Goga Yachting Club tim Vas s radošću očekuje!