Tracker boats

Čamac za ceo život

scroll

Čamac za ceo život

Tracker boats je omiljeni proizvođač ribarskih čamaca u SAD-u još od 1978. kada je njegov tvorac, profesionalni ribolovac, Džoni Moris napravio revoluciju u brodograditeljskoj industriji predstavivši prve profesionalno opremljene ribarske čamce.

Moris se opredelio za aluminijum kao osnovni materijal jer su aluminijumski čamci lagani, ekonomični, kompaktni, visokootporni na oštećenja i lako se održavaju. Pored toga potpuno su otporni na koroziju, zato ne čudi činjenica da je američka obalska straža odabrala upravo ovaj materijal za svoje čamce koje mnogi opisuju kao najjače ikada izgrađene.

Tracker kao lider prodaje je za 40 godina izgradio dugoročno poverenje kod svojih klijenata zahvaljujući neprevaziđenom kvalitetu, što potvrđuje činjenica da se Tracker čamci generacijski nasleđuju. Za dobru reputaciju Tracker plovila, osim najsavremenijih tehnika proizvodnje i vrhunskih materijala, zaslužni su i klijenti, jer svake godine hiljade vlasnika Tracker-a pruža povratne informacije što inspiriše kompaniju da izgradi još bolja plovila. Zauzvrat kompanija svojim klijentima s ponosom nudi najbolju garanciju koja se može naći na tržištu.

Tracker je jedini proizvođač aluminijumskih ribarskih čamaca koji koristi robotsko zavarivanje, pri čemu je preciznost laserskog zraka približno širine ljudske dlake, to znači da se sve komponente savršeno uklapaju čineći kompaktnu celinu. Ova pouzdana plovila se mogu pohvaliti i još jednim posebnim adutom, a to je završni sloj. Tracker je ovaj postupak zaštitio pod imenom „Diamond Coat“ zbog izrazito visokog sjaja. Čamci sa dijamantskom završnicom premazuju se prahom koji je do 4 puta deblji i zadržava boju do 20 puta duže u odnosu na tradicionalne farbe. Osim dugotrajnosti i lepog izgleda ovaj završni sloj karakteriše i ekološka prihvatljivost.

Izuzev izdržljivosti glavni adut ovih čamaca je pojednostavljen proces za sve ribolovce. U zavisnosti od vode, tipa ribe ili tehnike Tracker je svaki čamac iz serija Deep V, Mod V i All-Purpose u potpunosti prilagodio potrebama ribolova i opremio ih svim elementima potrebnim za početak ribolovačke avanture. Zahvaljujući vrhunskoj opremi i prilagođenoj konstrukciji, ovi čamci dizajnirani i izgrađeni u srcu Amerike, postaju Vaši najbolji saveznici u ribolovu.

Danas Tracker ima veliku konkurenciju u kategoriji ribarskih čamaca, ali mali broj konkurenta se može pohvaliti standardnom opremom koja obuhvata kompletni paket ribolovačke opreme, impresivnu snagu i vek trajanja, i to po vrlo pristupačnoj ceni.

Tracker u svojoj širokoj ponudi sigurno ima plovilo skrojeno prema Vašoj meri, važno je samo da izaberete.