Cranchi T 36 Crossover

„Jadranski brod 2017. godine“ i kandidat za „Evropski brod 2019.“

scroll

„Jadranski brod 2017. godine“ i kandidat za „Evropski brod 2019.“

Vešto izbalansiran odnos najboljih specifikacija različitih vrsta plovila implemetiran je u Cranchi T 36 Crossover. Nautički znalci su prepoznali superiornost ove jahte i uz naglašavanje zasluga za funkcionalnost i estetska istraživanja nagradili su je prestižnom titulom „Jadranski brod 2017. godine“. Pored ove T 36 Crossoveru se smeši još jedna važna nagrada, „Evropski brod 2019.“ u kategoriji plovila ispod 45 stopa, za koju je nedavno nominovan.

Za ovog člana velike Cranchi porodice, svaki dan je idealan za plovidbu. Izvrsno se prilagođava svim vremenskim uslovima, nemirnim morima i dugim rutama, pružajući osećaj sigurnosti i komfora. Opremljen je moćnom kombinacijom dva Volvo Penta motora od po 300 KS, te se dobro pokazuje i u adrenalinskim vožnjama gde prelazi brzinu od 30 čvorova. Ipak, najjači utisak je neverovatna agilnost i lak manevar, što je odlična vest za neiskusne kormilare.

T 36 Crossover kombinuje uzbuđenje koje donosi sportski čamac sa udobnošću karakterističnom za kruzere. Činjenica da ovo plovilo ima manje od 12 m je impresivna. Konfiguracija enterijera je takva da imate osećaj kao da ste na duplo većem plovilu. Glavna paluba je u jednom nivou, sa velikim kliznim staklenim površinama i prirodnom ventilacijom stvara prijatno okruženje koje je u direktnom kontaktu sa prirodom. Kormilarska zona je dobro povezana sa svim delovima plovila. Ispred nje se nalazi velika erija za sunčanje koja po potrebi može biti natkrivena bimini tendom. Zadnji deo plovila je rezervisan za roštilj i prostranu platformu za plivanje, dok je centralni deo glavne palube opremljen udobnom garniturom za sedenje i kuhinjom. Iznad glavne palube je lepo izbalansiran hardtop koji može biti prijatno mesto za sunačnje kada ste usidreni ili opremljen držačima može biti idealno mesto za odlaganje, kanua, guma za vuču ili što da ne, bicikala za dalju avanturu.

Donja paluba ima prilagodljiv raspored enterijera, što je tipično za velike brodove. Dostupna su dva rešenja: dve kabine i dva kupatila ili tri kabine i jedno kupatilo. Možete napraviti konfiguraciju prema svojim potrebama, bez odstupanja od udobnosti i privatnosti.
Celokupan enterijer je prilagođen odmoru i opuštanju. Korišćeni materijali i tkanine su najviše klase, pažljivo su birani u nepogrešivom italijanskom stilu koji upotpunjuje osećaj topline doma kojim ovo plovilo neodoljivo odiše.

Cranchi T 36 je prostran kao kruzer, brz kao gliser, jednostavan za rukovanje i vrlo prilagodljiv Vašim potrebama. Ima još jedan plus, a to je vrlo popularna cena za ovaj tip svestranog plovila inovativne kategorije Crossover. Željno iščekujemo Das Boot 2019 i jedinstvenu priliku da se ova jahta budućnosti zakiti najznačajnijom titulom u nautičkom svetu, Evropski brod godine.

Specifikacije:
Dužina preko svega: 11.85 m
Širina preko svega: 3.53 m
Težina: 8500 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 600 l
Kapacitet rezervoara za vodu: 190 l
Kapacitet rezervoara za otpadnu tečnost: 100 l
Maksimalan snaga motora: 600 KS
Broj osoba: 12