Monterey 378SE

Jahta koja oživljava fantaziju

scroll

Jahta koja oživljava fantaziju

Monterey je za najzahtevnije nautičke entuzijaste kreirao veličanstveni 378 Super Express, atraktivni model iz Super Sports serije, koji svojim mogućnostima nadmašuje očekivanja.

Ova otmena jahta od 11.3 m i dva motora od po 430 KS poseduje moćne performanse, ali ne na uštrb komfora i luksuza. Velika pažnja posvećena je udobnosti, te je 378SE idealan za krstarenja do dalekih destinacija, u kojima ćete se osećati kao kod kuće.

Paluba je opremljena udobnim ležajima koji se jednostavnim potezom transformišu u moderna sedišta, stvarajući veliku površinu slobodnog prostora za dnevne i večernje zabave u kojima može da uživa čak 18 osoba. Centar zbivanja je kokpit koji je dobro povezan sa krmenim i pramačnim salonom. Ujedno, on predstavlja savršen primer objedinjenog kvaliteta i estetike na najvišem nivou. Savremena instrument tabla sadrži multifunkcionalni Raymarine displej i elegantne prekidače koji aktiviraju čak i sidro. Kormilo je obmotano najfinijom kožom i ukrašeno hromiranim detaljima. Ispred kormila je smešteno podesivo duplo ergonomsko sedište koje pruža vrhunsku udobnost za skipera, ali i za još dva člana posade. Dodatni komotitet garantuje i elektronsko produženje hard topa koje obezbeđuje odličnu zaštitu od sunca za celu palubu.

Silaskom sa palube niz dva široka stepenika dolazi se do kabine obasjane prirodnim svetlom. Prelepi bočni prozori kreiraju zavodljivu liniju koja ovo plovilo čini zanosnim, uz to pružaju dodatno osvetljenje i ventilaciju. U centralnom delu kabine nalazi se dvosed iz čije udobnosti pogled „leti“ ka 40-inčnom televizoru. Pored dvoseda koji se može transformisati u pomoćni ležaj, kabina je opremljena velikim krevetom, funkcionalnim kupatilom i brojnim gedžetima – svime što je potrebno da produžite večernji provod ili da se prepustite kvalitetnom noćnom odmoru nakon bogatih dnevnih aktivnosti.

Ova jahta izuzetnog sadržaja i impresivnog komfora učiniće svaki izlet na vodi neprocenjivom avanturom. Koliko dugo ćete ostati i užvati na 378SE zavisi samo od Vas.

Specifikacije
Dužina preko svega: 11.3 m
Širina preko svega: 3.4 m
Težina: 7257 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 757 l
Kapacitet rezervoara za vodu: 185 l
Kapacitet rezervoara za otpadnu tečnost: 106 l
Maksimalna snaga motora: 430 KS
Visina plafona: 1.9 m
Broj osoba: 18