Cranchi

Kada bi luksuz imao oblik, imao bi oblik Cranchi jahti

scroll

Kada bi luksuz imao oblik, imao bi oblik Cranchi jahti

Kompanija Goga Yachting Club nastoji da u svoju ponudu plovila uvrsti najprestižnije svetske brendove. Krećući se u tom smeru, Goga s ponosom obaveštava da je od 2017. zvanični i ekskluzivni diler luksuznih Cranchi plovila za Srbiju.

Iza Cranchi brenda nalazi se jedna od najstarijih i najpouzdanijih italijanskih nautičkih kompanija, čiji koreni sežu do daleke 1870. Na obalama jezera Komo nastajala je istorija savremene nautike, dok još ni prvi automobili nisu bili izmišljeni. Svojom naprednom tehnologijom Cranchi je napisao neke od najvažnijih strana istorije nautičke inovacije, dok danas u novom poglavlju dolazi do tehničke i stilske perfekcije koju prepoznaju ljubitelji nautike.

Činjenica da jedna brodograditeljska kompanija istoriju postojanja ne meri godinama, već generacijama mnogo govori o umeću i iskustvu koje predano tka u plovila. Svih pet generacija porodice Cranchi je ponosno na svoje rezultate. Kompanija je postala jedan od svetskih lidera. Danas je sinonim napredne brodogradnje, italijanskog stila i sofisticiranosti luksuznih jahti koje impresioniraju svojim izuzetnim mogućnostima.

Kompanija Cranchi je u svaki brod iz svoje bogate ponude ugradila tradiciju kvaliteta i moderni dizajn. Za razliku od kvaliteta koji je uvek na istom najvišem nivou dizajn je konstantno u pokretu, kroz vreme prati svedeni elegantni italijanski stil, simbol dobrog ukusa. Zahvaljujući tome, Cranchi jahte su visoko cenjene i tražene širom sveta.

Raznovrsna ponuda Cranchi luksuznih plovila obuhvata velike kruzere, raskošne jahte, sportska plovila, kao i manje čamce impresivnih performansi. Na predstojećem sajmu nautike u Beogradu, na štandu Goga Yachting Cluba moći ćete da upoznate dva plovila iz sportske linije. Dođite na sajam i iskusite uzbuđenje koje donose Endurance 27 i Endurance 30.