Regal LS6 i LS4C

Legendarna američka plovila

scroll

Legendarna američka plovila

Regal Boats je svoje temelje na polju luksuznih jahti postavio još 1969. godine u Floridi. Zahvaljujući snažnoj težnji ka visokom kvalitetu i zadovoljenju kupaca, Regal je postao veoma popularan i cenjen brend i van američkog kontinenta. 
Danas Regal, kao jedan od svetskih lidera u dizajnu i brodogradnji, nudi plovila koja pružaju više od plovidbe.

Ovo porodično brodogradilište nastoji da se u njihovim plovilima osećamo kao kod kuće, bez obzira koliko smo daleko od kopna.


REGAL BOWRIDER LS6

Jedan od najatraktivnijih predstavnika Regalove Bowrider serije, LS6 spreman je da ponudi zabavu sa stilom. Ovo dnevno plovilo od 8 m predstavlja spoj lepote, inovativnosti i svestranosti. Izraženi sportski karakter podržan je funkcionalnim elementima poput dvostrukog Garmin ekrana. Takođe, iskustvo plovidbe je dodatno unapređeno redizajnom rasporeda čime je obezbeđeno čak 15% više prostora za celu posadu u poređenju sa plovilima slične veličine.

LS6 se može pohvaliti udobnim sedištima, čija impresivna moć transformisanja stvara dodatne društvene erije u skladu sa potrebama i brojem osoba, pri čemu dolazi do promene konfiguracije ali ne i viskog nivoa komfora.
Regal nije zaboravio ni ljubitelje sporta, tik iznad linije vode nalazi se niska, produžena platforma za plivanje, zahvaljujući ovim karakteristikama pristup vodi je znatno olakšan, kako za plivače tako i za ostale sportske entuzijaste.

Kvalitet i dugovečnost plovila je zagarantovana korišćenjem najtrajnijih materijala u industriji brogodradnje koje Regal koristi kod svih svojih plovila.

Specifikacije:
Dužina preko svega: 8 m
Širina preko svega: 2.5 m
Težina: 2417 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 276 l
Maksimalna snaga motora: 430 KS


REGAL CUDDY LS4C

Vešta kombinacija luksuza i sportskog stila je karakteristična za Regal, to je ujedno odlika i elegantnog plovila LS4C, koje teži da pomeri doživljaj plovidbe na viši nivo. Pored sofisticiranog stila, ova jahta od 7.5 m nudi komfor i na palubi i u kabini.

Raspored kokpita LS4C pažljivo je dizajniran za maksimalnu iskorišćenost prostora. U udobnosti multipozicionih sedišta ovog plovila može da uživa čak 9 osoba. Dok je kokpit rezervisan za društvenu interakciju, pramac je svakako jedno od najpoželjnijih mesta za mirnu relaksaciju, idealan je za sunčanje i uživanje u pogledu.

Ispod palube nalazi se svetla kabina, svi njeni elemeneti su podređeni opuštanju nakon dugog dana provedenog na vodi. Ona nudi dovoljno prostora za skladištenje i mogućnost jednostavnog pretvaranja klupa u ležaj. Iz kabine, kao i iz kokpita može se pristupiti funkcionalnom toaletu koji ima dva odvojena ulaza.

Zahvaljujući impresivnom komforu za plovilo ove veličine više ne mora da se prekida zabava na vodi kada je najlepše, jer vikend na Regalu traje duže.

Specifikacije:
Dužina preko svega: 7.42 m
Širina preko svega: 2.5 m
Težina: 2131 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 212 l
Maksimalna snaga motora: 350 KS
Broj osoba: 9