Monterey 278SS

Metak na vodi

scroll

Metak na vodi

Raskošni gliser brz poput metka, beskrajno uzbudljivih karakteristika i prepoznatljivog Monterey stila je pred vama. On nosi oznaku 278 Super Sport.

Monterey je kreirao ovaj model za zabavu sa stilom i dan proveden na vodi u brojnim aktivnostima sa porodicom i prijateljima. Bilo da je u pitanju vejkbording, skijanje na vodi, sunčanje ili samo uživanje u plovidbi ovaj brod će vam pružiti maksimalno od funkcionalnosti.

Prostor 278SS-a je vrlo dobro organizovan i omogućava putnicima komfor i brojne pogodnosti za pakovanje koje postaje prava rutina. Posebno je interesantan integrisani dizajn sunčališta i produžene krmene platforme koji stvara osećaj još većeg plovila, obezbeđujući više prostora za prepuštanje sunčevim zracima. Prednost platforme je i njena visina, te možete sedeti na njoj kvaseći noge bez bojazni da će vas zapljusnuti talas. Malo iznad smeštena je krmena klupa koja će zahvaljujući svojoj moći transformisanja odgovoriti na svaku vašu potrebu.

Da je ovo gliser sa vrhunskim smeštajnim kapacitetima uveriće vas i raspored sedišta u kokpitu. U njemu se osam osoba može komotno smestiti. Na pramcu se takođe nalazi prijatan prostor za sedenje i druženje. Do pramca se dolazi otvaranjem vetrobranskog stakla modernog dizajna koje će vas potpuno zaštititi od vetra pri glisiranju.

Još jedna karakteristika koja izdvaja 278SS od svoje klase je impresivno ubrzanje i agilnost koji ga svrstavaju među najbolje glisere za sportske aktivnosti, pri čemu je ostalim članovima posade zagarantovana ugodna vožnja. Za profesionalce instaliran je i vejkbord toranj elegantnog dizajna opremljen zvučnicima i svetlom.

Još jedan pokazatelj da je ovaj gliser namenjen za zabavu je broj ugrađenih frižidera, kao i mesta za njihovo smeštanje. Posebna pogodnost glisera Monterey 278SS je odeljak koji se može koristiti kao svlačionica i tuš kabina što može biti vrlo korisno pri dužem boravku na vodi.

Dodatni plus ovom moćnom gliseru daje činjenica da je za njegovu izgradnju korišćen isti materijal koji se koristi pri izgradnji velikih luksuznih jahti koje imaju i do deset puta višu cenu.

Savršena kombinacija komfora velike jahte i uzbuđenja karakterističnog za manji brod zasluženo je izdvojila Monterey 278SS kao šampiona svoje klase.