Nova jahta u 2013. godini Carver 34 Fly – Revolucija komfora

scroll

Nova jahta u 2013. godini Carver 34 Fly – Revolucija komfora

Kompanija Goga vam nudi jedinstvenu priliku da na vreme rezervišete plovilo o kome ste do sada mogli samo da maštate. Ponos prestižnog američkog brenda Carver, model 34 Fly će svetlost dana po prvi put ugledati na svečanom Njujorškom sajmu plovila u januaru 2013. godine. Malo je reći da ovaj model predstavlja zlatnu nit Carverovih standarda u dizajniranju luksuznih jahti.

Fantastični 34 Fly spaja pojmove prostranosti i izdržljivosti sa savremenim shvatanjem udobnosti i efikasnog dizajna. Ova uzbudljiva jahta će revolucionirati sva očekivanja koje njena klasa nameće, kako svojom ergonomičnom linijom koja prosto odiše prostranošću ili futurističkom pristupu pri udovoljavanju prohteva i najvećih poznavalaca nautičkog komfora, tako i konstantnim inovacijama u dizajnu i performansama.

Kao prva u potpuno novoj i fascinantnoj seriji brenda Carver, jahta 34 Fly je ručno dizajnirani model koja predstavlja ponos majstora ovog proizvodjaca iz SAD-a. Ovo fenomenalno plovilo će zasigurno sve standarde svoje klase podići na zasluženi stepenik više, ali smo ubeđeni i da će vrlo brzo naći posebno mesto u vašem srcu. Zainteresovani kontaktirajte nas.