BWA & BMA

Novi brendovi za sezonu 2023

scroll

Novi brendovi za sezonu 2023

Kompanija Goga Yachting Club već dugi niz godina nastoji da širi svoju ponudu prestižnim svetskim brendovima, za sezonu 2023. s ponosom postaje zvanični predstavnik dva luksuzna italijanska brenda – BWA i BMA.

Asortiman brenda BMA karakteriše inovativan dizajn koji nije slučajno rođen u Italiji, svetskom centru dobrog stila, s jedinstvenom izradom i kvalitetom koji savršeno spaja tradiciju i inovaciju. BMA brodovi predstavljaju esenciju tehnologije, projekt koji je u konstantnom razvoju i usmeren ka budućnosti. BMA plovila poseduju moderne linije, elegantnu i funkcionalnu opremu, a verzije su prilagodljive svim mogućnostima doživljaja reke, mora ili jezera. Oštra i futuristička estetika osmišljena je kako bi izrazila ekskluzivnost i stil, dok istovremeno osigurava udobnost i performanse. BMA svojom originalnošću danas predstavlja budućnost nautike.

BWA plovila su elegantna, dinamična, privlačna i uvek u trendu. Na plovidbi ili u marini, vaš BWA čamac prikazuje vaš životni stil. Kombinacija dizajna i funkcionalnosti, napredne tehnologije i prefinjenosti enterijera komplementarni su kvaliteti koji se dopunjuju u stvaranju ekskluzivnog proizvoda. BWA je dokaz da gumeni čamci mogu pružiti vrhunski luksuz i vanserijske performanse.