BWA Premium 40 WL running

Novi brendovi za sezonu 2023

BWA & BMA

Vest

Novi brendovi za sezonu 2023

Kompanija Goga Yachting Club već dugi niz godina nastoji da širi svoju ponudu prestižnim svetskim brendovima, za sezonu 2023. s ponosom postaje zvanični predstavnik dva luksuzna italijanska brenda – BWA i BMA.

Asortiman brenda BMA karakteriše inovativan dizajn koji nije slučajno rođen u Italiji, svetskom centru dobrog stila, s jedinstvenom izradom i kvalitetom koji savršeno spaja tradiciju i inovaciju. BMA brodovi predstavljaju esenciju tehnologije, projekt koji je u konstantnom razvoju i usmeren ka budućnosti. BMA plovila poseduju moderne linije, elegantnu i funkcionalnu opremu, a verzije su prilagodljive svim mogućnostima doživljaja reke, mora ili jezera. Oštra i futuristička estetika osmišljena je kako bi izrazila ekskluzivnost i stil, dok istovremeno osigurava udobnost i performanse. BMA svojom originalnošću danas predstavlja budućnost nautike.

BWA plovila su elegantna, dinamična, privlačna i uvek u trendu. Na plovidbi ili u marini, vaš BWA čamac prikazuje vaš životni stil. Kombinacija dizajna i funkcionalnosti, napredne tehnologije i prefinjenosti enterijera komplementarni su kvaliteti koji se dopunjuju u stvaranju ekskluzivnog proizvoda. BWA je dokaz da gumeni čamci mogu pružiti vrhunski luksuz i vanserijske performanse.