Evropski broj 1 sajam na vodi

Pozivamo vas na Kanski jahting festival

scroll

Pozivamo vas na Kanski jahting festival

Dragi naši klijenti,

Sa izuzetnim zadovoljstvom vas pozivamo na najprestižniji događaj godine – Kanski jahting festival 2023, evropski broj 1 sajam na vodi! Ovaj spektakularni događaj će se održati od 12. do 17. septembra i ugostiće više od 700 impresivnih plovila.

Imaćete priliku da uživo vidite deo naše ponude, uključujući modele Cranchi Yachts kao što su Settantotto 78, Sessantasette 67, 60 HT, 60ST, A46 Luxury Tender, M44 HT, Z35 i E30 Endurance. Takođe, na festivalu će biti predstavljena i flota plovila Princess Yachts, uključujući Y95, Y85, Y80, S72, F65, V55, F45 i V40.

Ovogodišnji festival je prilika da kao naši cenjeni gosti zaronite u fascinantni svet nautike i da istražite najnovije trendove u industriji. Naša kompanija će biti tamo da vam osigura da maksimalno iskoristite sve što ovaj sajam nudi.

Molimo vas, obratite nam se ako imate bilo kakvih pitanja. S nestrpljenjem iščekujemo vaš dolazak na Kanski jahting festival kako bismo zajedno stekli nezaboravno iskustvo koje ova izvanredna manifestacija donosi.

Srdačno,
Vaš Goga Yachting Club tim