Monterey 278SS

Šampion klase

scroll

Šampion klase

Pred vama je raskošni gliser brz poput munje, beskrajno uzbudljivih karakteristika i prepoznatljivog Monterey stila. On nosi oznaku 278 Super Sport.

Monterey je kreirao ovaj model za uzbudljiv dan na vodi proveden u brojnim aktivnostima sa porodicom i prijateljima. Bilo da je u pitanju vejkbording, skijanje na vodi, sunčanje ili samo uživanje u plovidbi ovaj brod će vam pružiti zabavu sa stilom.

Prostor glisera 278SS je odlično organizovan i omogućava putnicima komfor i brojne pogodnosti za pakovanje koje postaje prava rutina. Posebno je interesantan integrisani dizajn sunčališta i produžene krmene platforme koji stvara osećaj većeg plovila, obezbeđujući više prostora za prepuštanje sunčevim zracima. Prednost platforme je i njena visina, te možete sedeti na njoj kvaseći noge bez bojazni da će vas zapljusnuti talas. Malo iznad smeštena je krmena klupa koja će zahvaljujući svojoj moći transformisanja odgovoriti na svaku vašu potrebu.

Da je ovo gliser sa vrhunskim smeštajnim kapacitetima uveriće vas i raspored sedišta u kokpitu, gde se udobno može smestiti osam osoba. Na pramcu se takođe nalazi prijatan prostor za sedenje i druženje. Do pramca se dolazi otvaranjem vetrobranskog stakla modernog dizajna koje će vas potpuno zaštititi od vetra pri glisiranju. Posebna pogodnost glisera Monterey 278SS je odeljak koji se može koristiti kao svlačionica i tuš kabina, što može biti vrlo korisno pri dužem boravku na vodi.

Ipak, glavna karakteristika koja izdvaja ovaj moćni gliser od svoje klase je impresivno ubrzanje i agilnost koji ga svrstavaju među najbolje glisere za sportske aktivnosti, pri čemu je ostalim članovima posade zagarantovana ugodna vožnja.

Savršena kombinacija komfora velike jahte i uzbuđenja karakterističnog za manji brod zasluženo je izdvojila Monterey 278SS kao šampiona klase.

Specifikacije:
Dužina preko svega: 8.13 m
Širina preko svega: 2.59 m
Kapacitet rezervoara za gorivo: 303 l
Kapacitet rezervoara za vodu: 57 l
Kapacitet rezervoara za otpadnu tečnost: 42 l
Maksimalna snaga motora: 430 KS