Monterey 235SS

Saveznik za nezaboravno leto

scroll

Saveznik za nezaboravno leto

Tokom leta ne postoji ništa bolje od dana provedenog na plovilu koje karakteriše stil i udobnost za kojom žudite. Moćne performanse vanbrodskog motora, luksuzna sedišta i obilje sadržaja sugerišu da je Monterey 235SS vaš savršen izbor.

Agilan i elegantan, 235SS, može se pohvaliti atraktivnim linijama koje pojačavaju doživljaj sportskog senzibiliteta. Kada zaplovite i osetite njegovu udobnosti i beskompromisne performanse vrlo brzo ćete shvatiti da je ovaj gliser od 7 m daleko ispred svoje konkurencije.

Standardni paket uključuje obilje karakteristika i sadržaja koji su više nego dovoljni da kreirate nezaboravne trenutke na vodi. Prostrana pramčana sedišta idealna su za relaksiranje i uživanje u pogledu, dok se na krmi nalazi velika luksuzna platforma za sunčanje sa naslonom na preklop. Monterey je čuven po pridavanju pažnje vrhunskom kvalitetu i pažljivom izboru materijala, na ovom plovilu je to posebno izraženo u ergonomski dizajniranoj upravljačkoj stanici koja odiše udobnošću i stilom. U sklopu osnovne opreme nalazi se i premijum stereo sistem koji garantuje zabavu uz savršen zvuk. U dobroj muzici i udobnosti ovog sjajnog plovila može da uživa čak 12 osoba. Pregršt prostora za odlaganje učiniće ovo veliko okupljanje još komfornijim.

Ukoliko dodate opcioni toranj za vejkbord imaćete sve što je potrebno da začinite dan velikom količinom adrenalina. Prepustite se izazovu, probudite u gliseru zver i osetite preciznu snagu vanbrodskog motora od 300 KS.

Oživite maštu i istražujte beskrajne mogućnosti na moru, reci ili jezeru. Opustite se, krstarite, uživajte u uzbuđenju vodenih sportova sa svestranim gliserom Monterey 235SS. Neka vam ovo leto bude nazaboravno!

Specifikacije:
Dužina preko svega: 7.14 m
Širina preko svega: 2.59 m
Težina: 1655 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 197 l
Kapacitet rezervoara za vodu: 38 l
Broj osoba: 12