Monterey

298SS ne glisira, on leti

scroll

298SS ne glisira, on leti

Više ne morate birati između brzine, luksuza i prostranosti, uz Monterey 298 Super Sport možete imati sve.

Pomerajući granice u kategoriji glisera, 298SS svojim visokim performansama, komforom i najsavremenijom tehnologijom više podseća na grandioznu jahtu, nego na čamac iz sportske serije. I dok mirno pluta na vodi njegove linije i elegantni sportski detalji izdvajaju ga od plovila njegove klase. Zavodljive spoljašnje linije dopunjuje moderni stil enterijera u kome vlada prostranost.

Dizajniran je da primi veliku grupu ljudi, te osećaj vetra u kosi možete doživeti sa još trinaest osoba. Kokpit odražava sportski stil ovog plovila, ujedno to je prostor rezervisan za zabavu. Ukoliko ste za piće, mokri bar i opcioni frižider su pozicionirani tako da budu uvek nadohvat ruke.

Udobna sedišta su svakako jedan od najprijatnijih elemenata na plovilu, njihovim podešavanjem se može maksimizovati već komforni prostor. Široka klupa, koja ostavlja prolaz ka platformi, usmerena je ka krmi i ima savršenu poziciju za posmatranje skijaša ili bordera na vodi. Dovoljno je velika da se mogu ispružiti noge, a ukoliko želite pogled ka pramcu, možete se premestiti na jedno od brojnih udobnih sedišta bliže kormilu. Salon na pramcu je takođe opremljen komfornim sofama i poput ostalih erija obiluje prostorom za odlaganje. Do ove erije se stiže otvaranjem vetrobranskog stakla koje uspešno štiti kokpit od vetra pri velikim brzinama.

Ono što Monterey 298SS dodatno oplemenjuje je toalet sa toplom vodom i tušem, što govori da možete produžiti boravak na ovom brodu, koji i te kako ima šta da ponudi. Spisak osnovne opreme je podugačak, ako tome dodamo i opicionu onda zabavi nema kraja.

Montery 298SS je stabilan dok miruje, ali i u pokretu. Superiorno ubrzanje ovog moćnog plovila ostaviće vas bez daha i prikovaće vas za sedište. Mercruiser motor od 380 KS u trenu preobražava 298SS iz udobnog glisera u ozbiljnu sportsku zver koja leti na vodi. Lakoća rukovanja i impresivna agilnost za plovio od skoro 9 m čine ga idealnim za porodične vodene sportove.

Kompaktni i kvalitetni materijali ukazuju da je Monterey 298SS dizajniran da izdrži test vremena. Pored pouzdanosti, uz ovaj dobro osmišljeni brod dobićete luksuz, komfor i brzinu koja objašnjava pojam moći.

SPECIFIKACIJE:
Dužina preko svega: 8,8 m
Širina preko svega: 2,7 m
Težina: 3084 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 375,5 l
Kapacitet rezervoara za vodu: 56,8 l
Kapacitet rezervoara za otpadnu tečnost: 41,6 l
Maksimalna snaga motora: 280 KS
Broj osoba: 14