Monterey nagrađen 19. put za 13 godina od strane kupaca

scroll

Monterey nagrađen 19. put za 13 godina od strane kupaca

Nacionalno udruženje proizvođača brodova nagradilo je kompaniju Monterey za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca za 2017. na nedavno održanom Internacionalnom sajmu nautike u Majamiju.

NMMA CSI nagrada predstavlja veliku čast koju su kompaniji Monterey ukazali upravo njeni kupci, ocenivši plovila najvišom ocenom, što čini ovu nagradu najprestižnijom u ovoj industriji.

Kreiranjem inovativnih i tehnološki naprednih plovila i pažljivim osluškivanjem potreba kupaca Monterey je postao jedan od najzastupljenijih i najcenjenijih brodograditelja. Monterey pruža sigurnost da ćete sa novim plovilom dobiti udobnost, luksuz i kvalitet bez premca koji očekujete i zaslužujete.

Kupci cene pouzdanost koju je velikim trudom izgradio Monterey, te su ga nagradili za 2017. u čak tri kategorije: „Sterndrive Cuddy and Express Cruiser“, „Sterndrive Bowrider“ i „Fiberglass Outboard Boat“.

Nakon nagrada koje priželjkuje svaki brodograditelj, Monterey nastavlja u svom prepoznatljivom stilu pripremajući nova iznenađenja za svoje verne kupce sa željom da još jednom opravda dobijeno poverenje.

Program zadovoljstva kupaca u brodograditeljskoj industriji je dizajniran da omogući proizvođačima i dilerima plovila da mere i unaprede zadovoljstvo kupaca. Monterey je postigao standard odličnosti najvišeg ranga (od 90 odsto ili više) na polju zadovoljstva kupaca tokom prošle godine, što je izmereno na osnovu dobijenih rezultata ankete u kojoj su učestvovali kupci novih plovila u periodu od 1.1-31.12.2017.