Monterey 238SS Roswell Surf Edition

Da, surfovanje na reci je moguće

scroll

Da, surfovanje na reci je moguće

Ukoliko imate želju da jašete na talasima, više ne morate da posetite neku od egzotičnih destinacija, dovoljno je da odete do najbliže reke. Zahvaljujući revolucionarnom gliseru Monterey 238SS Roswell Surf Edition surfujte (bez kanapa) u svom gradu.

Prateći puls svoje pronicljive klijentele, Monterey boats je udružio snage s kompanijom Roswell, liderom u proizvodnji opreme za surf, i dizajnirao novu seriju o kojoj su mnogi ljubitelji sportova na vodi sanjali. Spojem Roswell specijalizovane tehnologije i prepoznatljivog Monterey luksuza i performansi stvoren je jedinstveni surf brod koji pruža prvoklasno iskustvo pomerajući granice u sportovima na vodi.

Inovativnost se ogleda u uzbudljivom Volvo pogonu koji je usmeren u pravcu kretanja, na taj način pruža bolje performanse nego ikada pre, nudeći više snage uz veću uštedu energije. Bezbedni, duboko skriveni ispod krme kontrarotirajući Volvo DuoProp propeleri stvaraju idealne talase, dok horizontalni potisak omogućava upravljanje sa lakoćom i intuitivno manevrisanje.

Radi postizanja prijatnog slobodnog surfovanja ili skijanja sa kanapom u kormilo je ugrađen tempomat Zero Off baziran na GPS-u koji se aktivira samo jednim prekidačem omogućavajući skiperu da se fokusira samo na upravljanje plovilom, a ne i na održavanje konstantne brzine.

Za pravljenje velikih talasa i velike zabave Monterey koristi 821 kg standardnog balasta sa dva rezervoara u luku i čuveni Fat Sac balast u krmi koji se može otkloniti ako se ne surfuje dajući dodatni prostor za skladištenje.

Poput nesvakidašnjeg pogonskog dizajna Monterey 238 SURF odlikuje i uzbudljiv unutrašnji i spoljašnji stil. Implementacijom Roswell elemenata ostvaren je estetski kredibilitet pravog surf broda. Sklopivi vejk-bord toranj sa stalcima za bordove i fantastičnim stereo sistemom neverovatne snage zapljusnuće vas dodatnim talasom adrenalina.

Čak i kada se apstrakuju impresivni vejk-bord luk i prelepi Roswell grbovi na bokovima, Monterey 238 SURF idalje zaustavlja dah prefinjenim stilom i to svojom perfektnom završnicom poput ogledala i čvrstim svetlucavim detaljima od nerđajućeg čelika.

Sofisticirana penasta podna obloga u kokpitu, kao i na prostranoj krmenoj platformi savršena je za zagrevanje za surf, dok su fleksibilni visokokvalitetni krmeni jastuci idealni za sunčanje i odmaranje između surf avantura.

Monterey 238SS Roswell Surf Edition inovativnim mogućnostima uzburkava strasti za sportovima na vodi, upravo poput talasa. Ovakvu zabavu reka još nije videla.