Cranchi Endurance 30

Dragulj sportske linije

scroll

Dragulj sportske linije

Italijanska porodična brodograditeljska kompanija Cranchi već 147 godina piše istoriju i nagrađuje ljubitelje nautike modernim plovilima sa tradicijom kvaliteta. Svoje bogato iskustvo i umeće Cranchi je preneo i na energičnu sportsku jahtu Endurance 30.

Malo je sportskih krstarica dužine 9 m koje mogu parirati mogućnostima ovog plovila. Endurance 30 kao sinonim italijanskog stila i sofisticiranog luksuza impresionira svojim izuzetnim performansama. Idealan je za adrenalinske avanture u kojima može učestvovati do 8 osoba.

U sportovima na vodi Endurance 30 pokazaće svu svoju moć koju stvaraju hidrodinamički trup i motor snage do 400 KS. Ono što će vas sigurno opčiniti je agilnost ovog broda, pri dodiru gasa ovo moćno plovilo će istog momenta maestralno odreagovati. Međutim, adrenalin je samo mali deo toga šta svestrani Endurance 30 može da pruži. Svedeni, elegantni stil trupa krije pravu raskošnu oazu.

Kokpit je dobro osmišljen. Imajući u vidu energičnu prirodu jahte Endurance 30, dizajn je podređen ergonomiji. On sadrži pregledno kormilo sa modernom komandnom tablom, mokri bar sa frižiderom i elegantnu garnituru za sedenje koja vijugavo okružuje sto i kreira mesto koje je centar društvenih zbivanja.

Prostrane podloge za upijanje sunčevih zraka su vrlo velikodušne za plovilo ove veličine, oko njih je ostavljeno dovoljno prostora za nesmetano kretanje, dok velika platforma za plivanje umnogome olakšava interakciju sa vodom.

Zabavu možete nastaviti i nakon zalaska sunca. Ispod palube raskošnog Endurance 30 nalazi se kabina koja svojom intimnom atmosferom poziva na relaksaciju. Pažljivo odabrani materijali i vrhunska udobnost pretvoriće plovidbu u neprocenjivi odmor iz snova kome ćete želeti da se vratite iznova. Unutar kabine nalazi se malo kupatilo, ali sa svim neophodnim elementima koji će plovidbu učiniti još komfornijom.

Ovaj dragulj sportske linije nudi više nego jahte koje su dva puta veće od njega. Tajna leži u inteligentnom korišćenju prostora i u nekompromisnoj kombinaciji kvaliteta, performansi i neprevaziđenog italijanskog stila kojima Cranchi ostaje veran.