Cranchi M 44 HT

Lepota koja govori sama za sebe

scroll

Lepota koja govori sama za sebe

Istražujući nove oblike, izazivajući vetar, talase i sopstvenu maštu kompanija Cranchi kreirala je raskošnu jahtu M 44 HT. Lepota ove jahte govori sama za sebe. Moderne linije i zanosne performanse dizajnirane su u skladu sa najvišim standardima i oplemenjene su suptilnim detaljima koji očaravaju.

Za razliku od ostalih jahti ove veličine Cranchi M 44 HT poseduje samo dva motora po 330 KS. Ovakvim rešenjem napravljen je dodatni prostor u kabini, ali ne na uštrb moći, ova jahta odlučno seče vodu, klizeći po njoj, dok hidrodinamične linije trupa ostavljaju utisak brzine, čak i dok je usidrena.

Inteligentan dizajn unutrašnjosti pruža savršeno utočište za opuštanje i odmor iz snova. U donjoj palubi nalazi se predivna erija sa trpezarijskim stolom i kompletno opremljenom kuhinjom, ona je idealno mesto za beg od nenadanog kišnog oblaka, ali i za pripremanje slasnih obroka. Pored ove potrebne i funkcionalne erije M 44 HT raspolaže sa dve sobe, kupatilom i velikim brojem ormana, jer Cranchi je pravi šampion kada je u pitanju prostor za odlaganje, vešto skriven on vam na ovoj jahti nikada neće zafaliti.

U master sobi elegantni veliki krevet obećava kvalitetan odmor, dok dodatnu prijatnost donose moderni prozori koji propuštaju obilje prirodne svetlosti. Gostinjska soba sadrži tri kreveta koji se lako transformišu u prostrani bračni krevet iz čije udobnosti možete kroz velike staklene površine posmatrati igru vode.

Na gornjoj palubi se nalazi mnoštvo prostora za neprocenjive trenutke relaksacije. Krma takođe ne zaostaje. Široki dušek nadvija se iznad funkcionalne i impresivno prostrane palube koja zahvaljujući skrivenim merdevinama obezbeđuje jednostavnu interakciju sa vodom.

Dodatni šarm jahte M 44 HT daje moderni hard top koji obezbeđuje prijatno glisiranje uprskos vetru i velikim brzinama. Mogućnost njegovog zatvaranja čini se vrlo korisnom. Pod njim je smeštena osunčana trpezarija iz čije se udobne garniture pruža fantastičan pogled. Kako bi bila zadovoljena sva čula, u ovoj eriji se nalazi i praktična mala kuhinja opremljena svim potrebnim elementima.

Hedonistička Cranchi jahta M 44 HT u svakom pogledu odiše iskustvom, kvalitetom i raskošnom lepotom. U nautici lepota je vredna truda samo ukoliko je korisna, a Cranchi je majstor u tome.