Novo ime za komfor – Cranchi 60 HT

scroll

Novo ime za komfor – Cranchi 60 HT

Dobrodošli na najbolje mesto za deljenje radosti i nautičke strasti, na svestrani Cranchi 60 Hard Top. Ova elegantna jahta odvešće vas u stilu do željene destinacije i pružiti veliku dozu zabave koje će svaku plovidbu pretvoriti u novu avanturu.

Cranchi 60 HT vam omogućava da uživate u vodi, udobnosti i dobrom društvu, a to uspeva tako što vam daje prostora za sve. On je sa svojih 18,52 m sposobno plovilo koji obiluje komforom i raznovrsnim sadržajem. Dovoljno je prostran da primi 14 osoba kojima će pružiti sve što je potrebno za prijatnu dugu plovidbu, posebno u kokpitu koji je centar društvenih zbivanja.

Upravljački deo je opremljen najsavremenijim elementima koji u kombinaciji sa stabilnim trupom pružaju osećaj sigurnosti i daju dodatno ohrabrenje za upravljanje koje nikada nije bilo jednostavnije i bezbednije. Sa dva moćna Volvo Penta motora od po 725 KS ova jahta može razviti brzinu od čak 35,7 čvorova. Međutim, i pri ovolikoj brzini prijatnost u vožnji nije promenjena. Činjenicu da letite po talasima odaju samo prelepi prizori koji se brzo smenjuju.

Automatsko upravljanje je prisutno i u mnogim drugim segmentima, tako se hidraulična platforma za plivanje jednostavno spušta u vodu, takođe pomoću jednog dugmeta možete iz udobnosti sofe kokpita otvoriti prozore i uživati u fantastičnoj panorami koja vas okružuje, ali još veće zadovoljstvo je gledati samu jahtu i njene sofisticirane detalje.

Erija za ručavanje je smeštena uz samo kormilo, te dok vi upravljate brodom, vaši prijatelji mogu pripremiti obrok u savršeno opremljenoj kuhinji, koja sadrži čak i pregrade za hlađenje boca vina.

Tri kabine čekaju na vas u donjem nivou, u njima vlada intimna i topla atmosfera. Glavna kabina gotovo da se ne razlikuje od gostinjskih, u njoj udobni krevet poziva na odmor. Ovakav sadržaj i komfor se sreću samo kod mnogo većih jahti. Bez izlaska iz kabine možete pristupiti sefu ili otići do kompletno opremljenog kupatila. Gostinjska kabina je skoro iste veličine kao glavna, ona takođe ima sopstveno kupatilo, baš kao i treća kabina koje može po potrebi biti sa jednim ili dva singl ležaja. Cranchi 60 HT poseduje još jednu kabinu koja je idealna ukoliko angažujete skipera.

Cranchi ne zaboravlja i obilje mesta za odlaganje. Iskoristio je svaki pedalj slobodnog prostora da bi vešto implementirao korisne pregrade. Na ovoj jahti sve je podređeno vašem komforu u dugim plovidbama.

Mnoštvo prostora i performasi daju značajan zadatak vašoj mašti. Za početak let na talasima, druženje sa prijateljima, usidravanje u nekoj prelepoj uvali, ronjenje sa platforme za plivanje, sunčanje dok se ne osušite i onda sve ponovo. Šta pre raditi, to će vas pitanje slatko mučiti, svakodnevno ćete otkrivati nove blagodeti jahte Cranchi 60 HT.