Ekskluzivno – Monterey 360 SC na Goga YCI štandu u Dizeldorfu

scroll

Ekskluzivno – Monterey 360 SC na Goga YCI štandu u Dizeldorfu

Novi Monterey 360 Sport Coupe doživeće vanameričku premijeru na 47. izdanju Sajma nautike u Dizeldorfu, koji će se održati od 23. do 31. januara 2016. godine. Kompaniji Goga YCI pripala je ta čast da na svom štandu predstavi ovaj grandiozni model koji se već sada smatra jednom od najvećih atrakcija predstojećeg popularnog boot-a, na kome se očekuje više od 1650 izlagača iz više od 60 zemalja.

Dugo nijedan model nije tako dobro primljen od strane javnosti kao što je 360 SC. Pažnju i pozitivne komentare koje dobija duguje spoju prefinjenosti, luksuza i neograničene zabave koju pruža. Ove karakteristike ga s razlogom svrstavaju u prvaka svoje klase što je prepoznao i širok spektar kupaca. O tome najbolje govori podatak da je Monterey 360 SC premašio sva očekivanja u prodaji i da je već u prvim nedeljama nakon američke premijere potpuno rasprodat za celu 2015. godinu.

Ljubitelji nautike će u devet sajamskih dana na ekskluzivnom Goga YCI štandu moći i sami da se uvere zašto je inovativni Monterey 360 SC zaludeo svet.