Stil novog, najvećeg Monterey-a 360 SC zavrteće vas za 360 stepeni

scroll

Stil novog, najvećeg Monterey-a 360 SC zavrteće vas za 360 stepeni

Očaravajući dizajn, sofisticirana funkcionalnost, vrhunski komfor i adrenalinska brzina – zvuči futuristički. Sa novim modelom Monterey 360 Sport Coupe budućnost je stigla! Ovaj grandiozni model predstavlja sve o čemu ste ikada maštali.

Inovativni Monterey 360 SC donosi sa sobom fuziju luksuzne jahte i sportskog kruzera, pri čemu jedna disciplina ne ugrožava drugu, već je upotpunjuje raspirujući maštu svojim nepreglednim mogućnostima. Ovaj stilizovani i funkcionalni kruzer je pravi izbor za vas ukoliko želite da provedete sa svojom porodicom i prijateljima kvalitetno vreme uz sportove na vodi okruženi luksuzom i komforom.

Monterey 360 SC je istinski broj jedan u svojoj klasi, pametan dizajn je svakako doprineo tome. Prelepi veliki prozori u kabini su dizajnirani tako da ostavljaju utisak još većeg prostora. Oni omogućavaju da ne propustite nijedan čarobni trenutak koji se dešava oko vas, dok plafon reflektujući dnevno svetlo stvara iluziju dubine i otvorenog prostora. Kabina se u svega nekoliko poteza transformiše od raskošnog prostora za dnevni boravak sa masivnim i kvalitetnim drvenim stolom u glamuroznu spavaću sobu sa velikim krevetom od ultra meke kože koja će pored vizuelnih zadovoljiti i sva tatkilna čula.

Unutar kabine smeštena je još jedna prostorija sa dva kreveta, kao i elegantno kupatilo i kompletno opremljena kuhinja. Uz performanse kakve pruža Monterey 360 SC može se dogoditi da izgubite pojam da ste na brodu, samo će vas pogled kroz prelepe prozore vratiti u realnost.

Najekstravagantniji detalj Monterey-a 360 SC svakako predstavlja vetrobransko staklo. Inovativno klizno staklo omogućava vam da nesmetano, bez savijanja, izađete na prednju palubu. Kada je zatvoreno ono će vas uspešno zaštiti od hladnoće i vetra. Takođe, novina je to što se može i delimično otvoriti što pruža dodatni komotitet.
Na ulazu u kokpit sa električnim kormilom, jednostvanim za rukovanje, nalaze se tuševi kako biste sprali so ili pesak od još jedne vodene avanture. Nakon toga možete se poslužiti ledenim pićem iz jednog od dva fižidera i nastaviti put do sedišta koja prema udobnosti mogu parirati sedištima iz sportskih automobila. Ona se mogu podesiti u položaj koji vam najviše odgovara za jednu od brojnih aktivnosti koje možete obavljati na Monterey-u 360 SC. Za prave hedoniste tu se nalazi i roštilj, dok flet panel televizor sa kvalitetnim sistemom pojačala i zvučnika pruža dosta opcija kako možete u svom stilu, izborom omiljene muzike ili filma, dati poseban pečat svakom događaju.
Sa jahtom Monterey 360 SC nikada vam neće biti dosadno, prepustite samo mašti na volju.