Cranchi E26 Rider

Elegancija prohujalih vremena

scroll

Elegancija prohujalih vremena

U čast velikog jubileja, 150. godišnjice brodogradilišta, Cranchi je obogatio svoj asortiman luksuznim plovilom E26 Rider. Retro šarm i specifikacije u skladu sa najsavremenijim tehnološkim dostignućima brzo su ga izdvojili od konkurencije i učinili jednim od najpoželjnijih plovila.

E26 Rider osvojilo je nautički svet pre svega svojom elegancijom. Dizajn vetrobranskih stakala prati prefinjeni oblik trupa koji ističe snažan sportski karakter plovila, dok enterijer odiše vintidž atmosferom koja ukazuje na tradiciju kojoj je ovo italijansko brodogradilište verno. Retro duh upotpunjen je prirodnim materijalima poput vrhunske tikovine koja prekriva veliku površinu plovila. Ukoliko, pak, želite da E26 Rider učinite jedinstvenim, Cranchi pruža program prilagođavanja. Uz oslanjanje na vrhunsku stručnost čuvenog italijanskog dizajnera Kristiana Grandea, možete izabrati boje, tkanine i materijale koje će plovilu dati vaš lični pečat.

Lepota E26 Rider-a dobija na dodatnoj vrednosti kada se uzme u obzir visoka funkcionalnost. Cilj ovog plovila je da obezbedi luksuzan transport od obale do jahte, međutim ono nudi mnogo više. Zahvaljujući jednostavnoj transformaciji enterijera E26 Rider može se pretvoriti u savršeno dnevno plovilo koje će lako odgovoriti na sve vaše zahteve. Prostor je maksimalno iskorišćen i sadrži sve elemente koji se sreću tek kod znatno većih i skupljiv plovila ovog tipa. Kokpit sedišta se mogu okrenuti ka krmi čime se povećava prostor za druženje, na njega se nadovezuje velika udobna erija za sunčanje i relaksaciju. Veoma skladno rešeno, prostor se nastavlja i ka pramcu. Praktičan pristup ovoj maloj relaks regiji omogućen je prolazom na sredini vetrobranskog stakla. Dodatan plus ide i za toaletni prostor koji osigurava prijatan celodnevni boravak.

Zahvaljujući praktičnom dizajnu i korišćenjem vrhunskih materijala ovaj čamac od 8 m zahteva minimalno održavanje, čak i nakon cele sezone u vodi, pored toga obezbeđuje odlične karakteristike upravljanja u svim uslovima. Snažni vanbrodski motori od 350 KS daju dodatnu čar ovom plovilu transformišući ga u adrenalinsku zver spremnu za sportove na vodi.

Ekskluzivan dizajn i vintidž stil E26 Rider-a označili su novo poglavlje u kompaniji Cranchi koja je u poslednjih nekoliko sezona u fazi stalne evolucije.

Specifikacije:
Dužina preko svega sa motorom: 8,10 m
Širina preko svega: 2,49 m
Kapacitet rezervoara za gorivo: 270 l
Kapacitet rezervoara za vodu: 70 l
Maksimalna snaga motora: 350 KS