Goga Yachting Club vas poziva na 38. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova u Beogradu

scroll

Goga Yachting Club vas poziva na 38. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova u Beogradu

Poštovani ljubitelji nautike pozivamo vas da nas posetite na 38. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova u Beogradu od 30. marta do 3. aprila 2016. godine.
Na našem Goga Yachting Club štandu biće izložen veliki broj ekskluzivnih plovila tri respektabilna svetska brodogradilišta. Svojom energijom će se izdvojiti izložena plovila kompanije FS Yachts koja će vas svojom brazilskim šarmom podsetiti da smo na pragu nove nautičke sezone i daće vam ideju koje će plovilo ulepšati vaše naredno leto i boravak na vodi.
Pored primamljivih modela FS Yachts-a biće predstavljena i plovila najpoznatijeg svetskog proizvođača Bayliner, kao i inovativna plovila kompanije Monterey.
Zvezda ovogodišnjeg beogradskog sajma nautike će se nalaziti upravo na našem štandu. Grandiozni Monterey 360SC koji je zaludeo ceo svet, spremno čeka da svojim luksuzom i svestranošću očara sve posetioce i u Beogradu.
Izložena plovila će vas svojim visokim performansama inspirisati na aktivan boravak na vodi, zato smo za ljubitelje sportova pripremili širok spektar opreme prestižne kompanije Jobe.
Očekujemo vas na našem štandu, mestu na kome ćete naći sve za najuzbudljivije leto.
Vaš Goga Yachting Club tim.