Evropski debi brazilske kompanije FS Yachts na Beogradskom sajmu

scroll

Evropski debi brazilske kompanije FS Yachts na Beogradskom sajmu

Brazilska kompanija FS Yachts, poznata po energičnim plovilima prefinjenog dizajna, prvi put se predstavila evropskom tržištu na 38. Sajmu nautike, lova i ribolova u Beogradu.
Na svom prvom javnom nastupu u Evropi, na štandu kompanije Goga Yachting Club, FS Yachts je naišao na oduševljenje posetilica. Vanvremenski dizajn, pristupačna cena i energija Brazila kojom odiše svako FS plovilo poput magneta izazivaju interesovanje evropske publike.
Pored egzotičnih plovila iz Brazila, posetici Beogradskog sajma će biti u prilici do 3. aprila da se upoznaju sa novitetima koje je za ovu nautičku sezonu pripremila kompanija Monterey. Snažan i prepoznatljiv dizajn Monterey plovila krade poglede i oduzima dah posetiocima, uživajući epitet istinske zvezde sajma.
Izložena plovila Bayliner, savršene završnice, zbog svoje stabilnosti i sugurnosti najviše su zainteresovala ljubitelje nautike koji se spremaju prvi put da zaplove.
Za one željne zabave sa prijateljima plovila Sun Tracker predstavljaju pravu inspiraciju. Zahvaljujući svestranosti ovih pontonskih plovila ideja o danu provedenom u krstrenju, sunčanju, skijanju na vodi, pecanju i žurki na kraju dana pretvara se u nezaboravnu zabavu.
Pored luksuznih jahti, na prostranom Goga Yachting Club štandu izloženi su i visokokvalitetni gumeni čamci kompanije Grand iz Slovenije, kao i najprestižnija oprema za sportove na vodi, respektabilnog brenda Jobe, na koju do kraja sajma važi popust do 50%.
Bliži se leto, iskoristite priliku, posetite Goga štand i po najboljim uslovima obezbedite sebi i svojim najdražima neprocenjive trenutke na vodi.