FS 230 Sirena

Neodoljiva kao zov morskih sirena

scroll

Neodoljiva kao zov morskih sirena

Remek-delo kompanije FS Yachts, očaravajuća 230 Sirena, svojim performansama privlači ljubitelje nautike poput zova morskih sirena. Ona donosi tehnologiju, zavidnu specifikaciju i udobnost koja ranije nije viđena u ovoj kategoriji. Dizajnirana je za strastvene nautičare koji vole da plove sa velikom grupom prijatelja bez odsustva komfora.

Ova brazilska lepotica se ističe svojim robusnim i modernim koritom koje obezbeđuje veliku stabilnost. Kombinacija boja naglašava njen sofisticirani dizajn, čineći je još privlačnijom, dok prepoznatljiva vetrobranska stakla, zaštitni simbol FS Yachts-a, impresioniraju vizuelnim proširenjem prostora i uz bimini top stvaraju savršen hlad.

Za razliku od svog brata, FS 230 Scappare, Sirena ne poseduje kabinu, ali je taj nedostatak nadomestila savršeno iskorišćenim prostorom koji prima više osoba čak i od mnogo većih plovila. U prilog tome ide i Z pogon zahvaljujući kome su vožnje komfornije i tiše.

Na radost ljubitelja sportova na vodi FS 230 Sirena je u testovima pokazla da uz dobar motor ima sjajno ubrzanje i izvanrednu agilnost, što je čini odličnim izborom i u ovom aspektu.

Za lakšu interakciju sa vodom, FS 230 Sirena poseduje skladno integrisanu zadnju platformu koja olakšava nameštanje skija i vejkborda. Za ljubitelje mirnije plovidbe idealan je prednji deo plovila gde se nalaze prostrane ležaljke koje pružaju maksimalnu ugodnost.

FS 230 Sirena sadrži i iznenađujuće stavke za ovu kategoriju, poput kompletno opremljenog zatvorenog kupatila koje dodatno unapređuje komfor putnika i pruža mogućnost da se zabava produži. U bogatoj specifikaciji kojom obiluje prelepa FS 230 Sirena, trebao bi izdvojiti i mini bar za hlađenje pića, koji je neophodan, jer ko jednom kroči na ovu jahtu, poželeće da svaki svoj slobodni trenutak provede na njoj.

Posebnu popularnost FS 230 Sirena je stekla vrlo primamljivom cenom, dok je svojim impresivno velikim prostorom i visokim nivoom udobnosti potvrdila da je inovacija ono što razlikuje lidere od sledbenika.