FS 320 Elite

Stvoren da impresionira

scroll

Stvoren da impresionira

FS Yachts je koristeći svoje bogato iskustvo i osluškujući potrebe i želje ljubitelja nautike kreirao najveći FS ikada – 320 Elite, ponos kompanije, jahtu spremnu da zadovolji i najzahtevnije.

Impresivni FS 320 skreće pažnju na sebe svojim jedinstvenim dizajnom inspirisanim sportskim automobilima. Karakteristični ventilacioni otvori na trupu nalik na škrge daju identitet ovoj sofisticiranoj jahti. Dodatnu upečatljivost donose i nesvakidašnja vetrobranska stakla koja integrisana sa širokim rol barom kreiraju prefinjene linije koje su zaslužne za još avangardniji izgled.

Zahvaljujući pametnom dizajnu, FS 320 Elite pruža vrhunski komfor na palubi za čak 14 osoba. Svaki detalj je dizajniran da udovolji svim potrebama putnika i predstavlja pokazatelj istančanog ukusa i stila kojim ova jahta odiše. Pažljivo odabrana sedišta visokog kvaliteta i modernih linija unose veliku dozu luksuza i elegancije.

Raspored na palubi omogućava komfornu interakciju i jednostavan pristup kabini koja sadržajem i plafonom visine 1,91 m predstavlja više od udobnosti na vodi. Prostrana kabina, idealna za višednevne plovidbe, sadrži tri ležaja koja se jednostavnim potezom mogu pretvoriti u dva velika bračna kreveta. U kabini se nalaze i kompletno opremljena kuhinja podređena pravim poznavaocima gastronomije, kao i luksuzno kupatilo.

U okviru svoje bogate opreme, FS 320 Elite, za hedoniste donosi roštilj na ćumur i dodatni lavabo. Oni su pozicionirani na zadnjoj platformi koja važi za najveću u ovoj klasi. Kada se pult i platforma posmatraju sa strane neodoljivo podsećaju na stilizovane spojlere. Ova dizajnerska iluzija čini FS 320 Elite dodatno atraktivnim i prema mišljenju mnogih ljubitelja nautike jednim od najlepših brodova ikada proizvedenih.

FS 320 Elite od jake konkurencije izdvaja kombinacija impresivnog inovativnog dizajna, besprekorne završne obrade, sigurne i udobne navigacije. Ukoliko se uzme u obzir i vrlo pristupačna cena, FS 320 Elite se može smatrati najboljim izborom u svojoj klasi.