Monterey 378SE

Oživljava fantaziju

scroll

Oživljava fantaziju

Monterey je i ove godine nagradio najzahtevnije nautičke entuzijaste novim veličanstvenim modelom 378 Super Express, koji je, kao kralj Super Sport plovila, svojim mogućnostima nadmašio sva očekivanja.

Ova otmena jahta od 11.3 m i dvostrukim motorom jačine 520 KS poseduje moćne performanse, ali ne na uštrb komfora i luksuza. Velika pažnja posvećena je udobnosti, te je 378SE idealan za krstarenja do dalekih destinacija, u kojima će se njeni budući vlasnici osećati kao kod kuće.

Paluba je opremljena impresivno velikim i udobnim prostorom za ležanje. Kada je potrebno više prostora za interakciju on se jednostavnim potezom transformiše u moderna sedišta, stvarajući veliku površinu slobodnog prostora za dnevne i večernje zabave. Hedonistički ugođaj će upotpuniti bogati sadržaj poput električnog roštilja, luksuznog bara, kuhinje ili frižidera koji je dizajnerski vešto smešten na palubu.

Idealno mesto za sanjarenje i smišljanje novih aktivnosti na svestranom 378SE je iznenađujuće veliki otvoreni prostor iznad palube. Sa njega se pruža fantastična panorama koja posmatrača ostavlja bez daha, baš kao i pogled na kokpit i komandnu tablu ovog luksuznog plovila.

Kormilo obmotano najfinijom kožom i ukrašeno hromiranim detaljima, predstavlja savršen primer objedinjenog kvaliteta i estetike na najvišem nivou. Na centru table se nalazi čuveni multifunkcionalni Raymarine displej, dok elegantni prekidači na osvetljenoj tastaturi aktiviraju jednim klikom čak i sidro. Ispred kormila se nalazi podesivo duplo ergonomsko sedište koje pruža vrhunsku udobnost za skipera, ali i za još dva člana posade. Dodatni komotitet garantuje i elektronsko produženje hard topa koje obezbeđuje odličnu zaštitu od sunca za celu palubu.

Silaskom sa palube niz dva široka stepenika dolazi se do kabine koja je zahvaljujući prelepim bočnim prozorima okupana dnevnim svetlom. Oni krase 378SE dajući dodatno osvetljenje, ventilaciju i zavodljivu liniju koja ovo plovilo čini zanosnim.

Kabina je opremljena modernim dvosedom iz čije udobnosti pogled „leti“ ka 40-inčnom televizoru. Uz omiljene filmove i ambijent kao u toplom domu može se dogoditi da vaši prijatelji požele da ostanu i preko noći. I to je moguće! Dvosed se jednim potezom pretvara u pomoćni krevet.

Brojni gedžeti, vrhunski opremljeno kupatilo i veliki krevet pružaju mogućnost da produžite večernji provod ili se ispunjeni bogatim dnevnim aktivnostima prepustite kvalitetnom noćnom odmoru.

Ova jahta izuzetnog sadržaja i impresivnog komfora učiniće svaki izlet na vodi neprocenjivom avanturom. Koliko dugo ćete ostati i užvati na 378SE zavisi samo od vas.