Monterey 258SS

Najbolji prijatelj u vrelim letnjim danima

scroll

Najbolji prijatelj u vrelim letnjim danima

Idealni saveznik za beg od usijanog gradskog asfalta i vreve je Monterey 258 Super Sport. Spreman je da spusti skalu na termometru i podigne nivo adrenalina do krajnjih granica. Sa svojim zavodljivim linijama sigurno će se istaći na talasima, dok će Vas svojim performansama naterati da izgubite pojam o vremenu. Spakujte se, ohladite piće, upalite motore i proverite zašto život počinje tamo gde se kopno završava.

Zahvaljujući sofisticiranom dizajnu i dugačkoj listi standardnih i opcionih karakteristika imaćete osećaj da je Monterey 258SS kreiran specijalno za vas.

Prostrani kokpit obezbeđuje komforan prostor za celu porodicu. Pažljivo odabran mebl i vrhunski udobna sedišta ispod sebe kriju skladišta velikog kapaciteta, dok fleksibilna, jednostavna i funkcionalna konfiguracija sedenja poziva na relaksaciju i uživanje.

Inovativni dizajn se ogleda u dominantnom položaju zadnjeg dela ovog luksuznog plovila na kome se nalazi takozvano ostrvo za sunčanje. Površina ovog ležaja zahvaljujući impresivnoj prostranosti zaista odgovara nazivu i predstavlja savršeno mesto za prepuštanje sunčevim zracima ili za posmatranje zvezda. Laganim pokretom ostrvo se pretvara u moderni sistem za sedenje prepun raskošnih detalja.

Kormilo atraktivnog dizajna i moderna komandna tabla zadivljujućeg završnog sloja opremljeni su brojnim gedžetima koji će učiniti svaku plovidbu još prijatnijom, jer je na Monterey-u 258SS sve podređeno samo jednoj stvari – uživanju.

Elegantno i sa puno ukusa implementirani frižider i sudopera pružaju u vrelim letnjim danima mogućnost za dodatno osveženje i potpuni hedonistički ugođaj. Savremeni bimini top sistem obezbeđuje odličnu zaštitu od sunca, dok postojanje kuke za vuču omogućava aktivan provod na vodi uz skijanje, vejkbord ili za instalaciju gume na zadovoljstvo najmlađih.

Na produženo uživanje na vodi mame sofisticirano led osvetljenje za kasne večernje plovidbe, sistem moćnih zvučnika i toalet. Dok se prava atmosfera doma može dobiti aktiviranjem dodatne opreme poput roštilja i čajne kuhinje, čime će ovo raskošno plovilo odgovoriti na sve potrebe zabave.

Za svojih 7,6 m Monterey 258SS je impresivno stabilan i agilan. U skladu sa stilskim elementima i ergonomskim dizajnom inspirisanim luksuznim sportskim automobilima ova jahta poseduje izuzetno snažan i zadivljujuće tih Mercury motor koji obezbeđuje moćnu vožnju, idealnu za sportove na vodi i adrenalinske avanture.

Ukoliko želite više od rashlađenja i obične zabave na vodi, onda je Monterey 258SS idealno plovilo za Vas.