Monterey 275SY

Hedonistička relaksacija

scroll

Hedonistička relaksacija

Monterey 275SY je nastao kao rezultat kombinacije stila sofisticiranih sportskih jahti i visokih performansi. Ovaj sportski kruzer skladnih dimenzija je najmanji predstavnik čuvene Monterey serije „Cruisers & Yachts“, međutim, i pored toga on poseduje jedan od najprostranijih enterijera u svojoj klasi. Njegov vrhunski ergonomski dizajn i brojne inteligentne funkcije razvijene su sa ciljem da vam pruže što prijatniju vožnju, u to ćete se uveriti već pri prvom kontaktu sa ovom moćnom mašinom.

Na jahti Monterey 275SY velikodušno će vas dočekati izobilje prostora za odlaganje, što osigurava da sve potrebne sitnice nađu svoje mesto. Kokpit je organizovan, takođe, u skladu sa vašim potrebama. U njemu dominira sofisticirano kormilo sa dobro osmišljenom instrument tablom s centralnim prostorom za navigacijsku opremu. Tabla je dodatno oplemenjena titanijumskom gel završnicom i brojnim funkcijama koje će svaku vožnju pretvoriti u pravo uživanje.

Dok ste za kormilom ergonomsko sedište pružiće vam savršenu potporu čak i pri glisiranju na duže staze. Zahvaljujući mogućnosti podešavanja sedišta i malom podestu imaćete odličnu preglednost u svim pravcima.

Ceo kokpit je podređen hedonistima, te je zadnja erija idealno mesto za druženje za stolom, prijatnu dremku na ležaju sa blagim uzglavljem, ali i za sunčanje na udobnoj ravnoj površini. Sve vam ovo pruža Monterey 275SY, sa svojih skromnih 8,4 m, zahvaljujući klupi koja se za svega nekoliko sekundi transformiše prema vašoj želji.

Kako ne biste zajedno sa suncem završili plovidbeni dan, 275SY vam donosi prostranu kabinu, savršenu za noć provedenu na vodi. Dovoljno je velika da pruža optimalan komotitet za dve osobe. Unutrašnjost kabine je oplemenjena najfinijim kožnim presvlakama i vernom imitacijom tikovine. Kompletno opremljena kuhinja, moćni stereo sistem, tv i kućni bioskop zadovoljiće vaše potrebe za vreme dugih plovidbi. Osim toga na raspolaganju je i niz dodatnih opcija kojima plovilu možete dati svoj lični pečat.

Ova sportska jahta nije dizajnirana da pruža samo luksuz, već i da daje najbolje rezultate po pitanju brzine i potrošnje goriva. U srcu Monterey-a 275SY smešten je snažni motor koji može isporučiti maksimalnu snagu od 320 KS.

Beskrajno zabavni i šarmantni Monterey 275SY brzo će vam postati najbolji prijatelj. Nezaboravne avanture su prad vama.