Cranchi M44 HT

Idealan spoj

scroll

Idealan spoj

Izazivajući vetar, talase i sopstvenu maštu brodogradilište Cranchi kreiralo je jedno od svojih najpopularnijih plovila, sportski kruzer M44 HT. Tajna uspešne prodaje ove raskošne jahte je jednostavna – vešto su udruženi sofisticirani dizajn i funkcionalnost i to uz odlične performanse i malu potrošnju goriva.

Dinamične linije trupa i izvajane površine sa suptilnim detaljima daju ovoj jahti moderan i snažan vizuelni identitet. U nautici lepota je vredna truda samo ukoliko je korisna, a M44 HT je pravi primer ovog idealnog spoja. Opremljen je sa samo dva motora od po 400 KS, čime je napravljen dodatni prostor, ali ne na uštrb moći. M44 HT odlučno seče vodu klizeći po njoj, dok linije trupa ostavljaju utisak brzine, čak i dok je usidren. Dodatni vizuelni šarm daje moderni hard top koji obezbeđuje prijatno glisiranje uprkos vetru i sunčevim zracima.

Sportski stav ove jahte izražen je u navigacionoj eriji koja se sastoji od najsavremenije kombinacije analognih instrumenata i digitalnih monitora. Sportski stil ne umanjuje hedonistički komoditet. Na glavnoj palubi se nalazi mnoštvo prostora za neprocenjive trenutke relaksacije i uživanja u panoramskom pogledu.

Kristian Grande je nedavnim redizajnom unapredio eleganciju enterijera savremenim, funkcionalnim i atraktivnim elementima. Sada se u srcu plovila nalazi prava kuhinja, koja s punim pravom zaslužuje da se tako zove. Prostor obiluje prirodnom svetlošću, ali ono što najviše impresionira je efikasna organizacija prostora. M44 HT raspolaže sa dve sobe, kupatilom i velikim brojem ormana, jer je Cranchi pravi šampion kada je u pitanju prostor za odlaganje. Vešto skriven on vam na ovoj jahti nikada neće nedostajati.

Cranchi M44 HT vam dozvoljava da njegov dizajn prilagodite svom ličnom stilu. Atelier program personalizacije omogućava izbor specijalnih boja, tapacirunga, lajsni, tkanina i ostalih elemenata kojima možete na autentičan način oplemeniti privlačnu siluetu ovog plovila.

Specifikacije:
Dužina preko svega: 13.82 m
Širina preko svega: 4.06 m
Težina: 10.900 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 940 l
Kapacitet rezervoara za vodu: 300 l
Maksimalan snaga motora: 800 KS
Broj osoba: 12