Cranchi T 36 Crossover

Jahta budućnosti

scroll

Jahta budućnosti

Čuveni dizajner Kristian Grande vešto je izbalansirao odnos najboljih specifikacija različitih vrsta plovila i implementirao ih u Cranchi T 36 Crossover, što je rezultiralo jahtom budućnosti koja svojim dizajnom i mogućnostima pomera granice u brodogradnji.

Na prvi pogled primetićete malo grublje linije ovog plovila, ali vrlo brzo ćete se uveriti da taj izgled osigurava veliku brzinu kretanja i odlično organizovan enterijer koji nudi mnogo razloga za duge plovidbe. Ovo posebno impresionira ukoliko uzmemo u obzir da je ovo plovilo nešto malo kraće od 12 m.

Za ovog najmlađeg člana velike Cranchi porodice svaki dan je idealan za plovidbu. Izvrsno se prilagođava svim vremenskim uslovima, nemirnim morima i dugim rutama, pružajući osećaj sigurnosti i komfora. Opremljen je moćnom kombinacijom dva Volvo Penta motora od po 300 KS, te se iskazuje i u adrenalinskim vožnjama gde prelazi brzinu od 30 čvorova. Ipak, najjači utisak je neverovatna agilnost i lak manevar, što je odlična vest za neiskusne kormilare.

T 36 Crossover kombinuje uzbuđenje koje donosi sportski čamac sa udobnošću karakterističnom za kruzere. Konfiguracija enterijera je takva da imate osećaj kao da ste na duplo većem plovilu. Glavna paluba je u jednom nivou, sa velikim kliznim staklenim površinama i prirodnom ventilacijom stvara vrlo prijatno okruženje koje je u direktnom kontaktu sa prirodom. Kormilarska zona je dobro povezana sa svim delovima plovila. Ispred nje se nalazi velika erija za sunčanje koja po potrebi može biti natkrivena bimini tendom. Zadnji deo plovila je rezervisan za roštilj i prostranu platformu za plivanje, dok je centralni deo glavne palube opremljen udobnom garniturom za sedenje i kuhinjom vešto skrivenom od pogleda. Iznad glavne palube je lepo izbalansiran hardtop koji može biti prijatno mesto za sunačnje kada ste usidreni ili opremljen držačima može biti idealno mesto za odlaganje, kanua, guma za vuču ili što da ne, dvotočkaša za dalju avanturu.

Donja paluba ima prilagodljiv raspored enterijera, što je tipično za velike brodove. Dostupna su dva rešenja: dve kabine i dva kupatila ili tri kabine i jedno kupatilo. Možete napraviti konfiguraciju prema svojim potrebama, bez odstupanja od udobnosti i privatnosti.
Celokupan enterijer je prilagođen odmoru i opuštanju. Glavna kabina obiluje prostorom, kako za odmor, tako i za odlaganje. Sadrži sve što vam je potrebno za komfor pri višednevnim plovidbama. Gostinjska kabina ima dva ležaja koja se mogu pretvoriti u jedan veliki. Opciona treća kabina ima samo ležaj, dok su elegantna kupatila takođe i visokofunkcionalna. Korišćeni materijali i tkanine su najviše klase, pažljivo su birani u nepogrešivom italijanskom stilu koji upotpunjuje osećaj topline doma kojim ovo plovilo neodoljivo odiše.

Cranchi T 36 je prostran kao kruzer, brz kao gliser, jednostavan za rukovanje i vrlo prilagodljiv vašim potrebama. Ima još jedan plus, a to je vrlo popularna cena za ovaj tip svestranog plovila inovativne kategorije Crossover.

Specifikacije:
Dužina preko svega: 11.85 m
Širina preko svega: 3.53 m
Težina: 8500 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 600 l
Kapacitet rezervoara za vodu: 190 l
Kapacitet rezervoara za otpadnu tečnost: 100 l
maksimalan snaga motora: 600 KS
Broj osoba: 12