Nova sezona 2019.

scroll

Nova sezona 2019.

Kao i do sada nastojimo da svetske trendove preselimo i na naše reke, stoga smo za predstojeću sezonu pripremili za Vas Monterey plovila sa vanbrodskim motorima koji su pravi hit u SAD-u.

Vanbroski motori su osvojili svet većom brzinom, nižom cenom, manjom potrošnjom, mogućnošću potpunog uklanjanja iz vode, lakšim održavanjem i ostavljanjem većeg prostora u kokpitu u odnosu na brodske motore. Takođe, za razliku od standardnih motora vanborodski ne prenose vibracije u korito plovila, već direktno u vodu. Pored ovih sjajnih karakteristika Monterey plovila sa ovim tipom motora osim vrhunskih performansi i impresivne brzine krasi sofisticirani stil enterijera.

Ukoliko ipak preferirate brodske motore za Vas smo pripremili Monterey plovila i iz ove kategorije, kao i nove modele raskošnih Cranchi jahti.

Ljubitelje ribolova u narednoj sezoni obradovaće veliki izbor najprodavanijih američkih aluminijumskih čamaca Tracker sa inovativnim karakteristikama koje ih svrstavaju u najpouzdanije saveznike u ribolovačkim avanturama.

Posetite nas i otkrijte najnoviije trendove, a do tada pogledajte u galeriji mali deo toga šta Vas uskoro očekuje u našem salonu.

Očekujemo Vas,
Vaš Goga Yachting Club