Cranchi 60 ST

Jahta koja će odati Vaš prefinjeni stil

scroll

Jahta koja će odati Vaš prefinjeni stil

Sofisticirani italijanski dizajn u kombinaciji sa vrhunskim kvalitetom gradnje rezultirao je luksuznim plovilom Cranchi 60 Soft Top. Na njegovoj otvorenoj gornjoj palubi obasjani zracima sunca i sa blagim vetrom u kosi osećaćete se kao neodoljivi deo prirode.

Inovativni dizajn trupa i oštre sportske linije nisu samo moderni detalji, već su u skladu sa moćnim performansama. Ova sposobna jahta opremljena je sa dva motora od ukupno 1450 KS, međutim i pored svoje odvažnosti i dužine od 18,52 m manevrisanje je izuzetno jednostavno. Kada sednete za kormilo osetićete da sve držite pod kontrolom. Pored nesvakidašnje agilnosti tome svakako doprinosi najsavremenija upravljačka konzola opremljena korisnim funkcijama koje olakšavaju manevar. Mogućnost regulisanja brzine i ekonomičnosti potrošnje goriva nisu ključne funkcije, ali će vam u toku plovidbe značiti, baš kao i električno podešavanje sedišta. Cranchi 60 ST u adekvatnim uslovima može razviti brzinu od 36,5 čvorova, što je impresivno za plovilo ove veličine. Ni tada stabilnost jahte neće biti poljuljana, brzinu će odati samo vaš adrenalin.

Relaksirajući ambijent jahte protkan je duhom Mediterana koji nas navodi da uživamo u vodi, odmoru i društvenim aktivnostima dajući dovoljno prostora za sve. Otvorena paluba sa mehaničkim mekim krovom opremljena je dugom garniturom orijentisanom na pet strana koja je centar zabave i relaksacije za čak 14 osoba. Pored pramca veliki jastuci za sunčanje su smešteni i na krmi, gde su okrenuti ka elektro-hidrauličnoj platformi za plivanje koja može da podigne 300 kg.

Zahvaljujući dobrom položaju motora ostavljeno je pregršt prostora za članove posade, što je ujedno i glavna impresija pri prvom susretu sa unutrašnjosti broda. U donjem nivou nalaze se trpezarija i kuhinja koja zaslužuje posebnu pažnju zbog svoje fantastične opremljenosti pred kojom nećete moći da sakrijete oduševljenje.

Cranchi je organizaciju plovila podredio komotitetu velikog broja ljudi. Tri kabine i dva kupatila navode na razmišljanje o ostanku na brodu i više noći i to u društvu vaših gostiju. Posmatrajući kabine nemoguće je odupreti se pitanju koja kabina je glavna. Gostinjska soba je udobna kao i bilo koja master kabina na brodovima ove veličine i stila. Kabine su opremljene širokim udobnim krevetima i obiluju prirodnim svetlom zahvaljujući velikim prozorima, kao i mestima za skladištenje na šta nas je Cranchi odavno navikao. Treća kabina je manja i opremljena sa dva kreveta koja udobnošću ne zaostaju za druge dve.

Cranchi 60 ST je izuzetna jahta koja ima štošta da ponudi i to upakovano u elegantni italijanski dizajn koji će vas osvojiti.