Blackfin boats

Luksuzni ribarski čamci Blackfin

scroll

Luksuzni ribarski čamci Blackfin

Blackfin je ime s reputacijom u ribarskom svetu, sinonim izdržljivih čamaca koji se nasleđuju s kolena na koleno. Ovaj legendarni brend danas je deo kompanije vredne 100 miliona dolara i može se pohvaliti iskustvom u brodogradnji od preko 30 godina.

Početkom 2017. Blackfin je uspešno započeo drugu fazu svog razvoja. Zahvaljujući predanom radu timova stručnjaka ovaj idealni ribarski saveznik našao se na vrhu nautičke evolucije. Danas na Floridi, u modernom Blackfin brodogradilištu, nastaju luksuzni ribarski čamci u koje je implementirana inovativna tehnologija karbonskih vlakana. Ona osiguravaju ekstremnu izdržljivost trupa, na koji Blackfin daje doživotnu garanciju kao odraz kvaliteta i velikog iskustva koje je ova kompanija utkala u sva svoja plovila.

Prisutnost modularnih naslona, prostranih sedišta i mnogih drugih pogodnosti omogućavaju da Blackfin bude istovremeno atraktivan i udoban, čak i nakon višedecenijskog korišćenja.

Četiri nova vanbrodska plovila koja je Blackfin prezentovao pokazali su se još u boljem svetlu u odnosu na proslavljene prethodne modele. To su čamci novog dizajna, inženjeringa i materijala vrhunskog kvaliteta koji su napravljeni da traju pružajući sigurnost, stabilnost i udobnost za sve članove posade.

Retro stil Blackfin čamaca prati najsavremenije trendove dizajna, dok udružen sa naprednim performansama dominira na vodi čineći nepobedivu kombinaciju i u nemirnim vodama.

Blackfin 272 CC
Jedan od četiri trijumfalna modela, Blackfin 272 CC, lako se snalazi i u najnemirnijim morskim vodama u kojima nastavlja da se kreće elegantno, odlučno prkoseći talasima. Ovaj moćni čamac od 8,3 m pokreće motor do čak 600 KS. Njegova sofisticiranost i stabilnost čine ga luksuznim ribarskim čamcem bez premca.

Blackfin 212 CC
Dužina od 6,55 m čini 212 CC najmanjim Blackfin čamcem, međutim on je izgrađen po istim principima kao i njegova veća braća. Na ovom plovilu udobnost i prostranost ne manjkaju, dok kvalitet gradnje i performase zadovoljavaju i najviše standarde.

Blackfin 332 CC i Blackfin 242 CC
San svakog ribolovca, Blackfin 332 CC i 242 CC uskoro očekuju svoju zvaničnu premijeru u kojoj će s ponosom prezentovati inovativnu tehnologiju i širok spektar mogućnosti za idealne ribarske akcije.