Monterey 328SS

Ponos kompanije Monterey – 328SS

scroll

Ponos kompanije Monterey – 328SS

Mogućnost postizanja brzine od koje se pejzaž zamuti, obilje mesta za prijatelje i Monterey kvalitet već nagoveštavaju da se radi o plovilu spremnom za akciju u velikom stilu. Predstavnik Super Sports serije, 328SS, je sa svojih 9,7 m i dva motora elegantna i luksuzno upakovana zver koja obuzdava visoke talase i u situacijama kada njegova klasa ne isplovljava. To znači – više dana za zabavu na vodi.

Monterey je za kreiranje ovog moćnog glisera zanemario uspehe iz prošlosti i odlučio da uvede novitete, te je linije trupa učinio oštrijim i modernijim i na taj način napravio neustrašivog sekača ekstremnih talasa. Na tome se nije stalo, unapređen je i ostatak plovila. Novine u vidu oštrih linija prisutne su i na mnogim elementima i sofisticiranim detaljima koji stvaraju moćan vizuelni utisak.

Monterey nas je navikao na prvoklasne materijale, ali ovog puta je nadmašio samog sebe. Led svetlo koje je implementiramo čak i u otvore motora u kombinaciji sa vrhunskim hromiranim detaljima osigurava da ćete na 328SS provesti sjajno vreme, u svakom pogledu.

Ova mašina je i pored svoje veličine idealna za sportove na vodi, gde dolazi do izražaja njena istančana agilnost i laka navigacija. Napredno opremljena instrument tabla i ergonomsko sedište kreiraju savršene uslove za duge plovidbe, kao i za udoban let nad talasima.

Monterey 328SS je idealno dnevno plovilo, ali ukoliko se ukaže prilika da produžite vreme provedno na vodi, zašto to ne biste učinili?! Ovaj svestrani gliser poseduje malu kabinu dovoljno prostranu da primi dve osobe. Opremljena je ležajem, televizorom i mikrotalasnom rernom. Komfor je unapređen postojanjem kupatila sa svim potrebnim elementima.

Na pramcu je akcenat stavljen na udobnost, gde ća vam široka sedišta pokazati čari istinske relaksacije. Krma je rezervisana za zabavu, gde čak dvanaest osoba može da uživa u nepreglednim mogućnostima glisera Monterey 328SS.

Mokri bar i frižider pružaju osveženje nadohvat ruke, ali zvezda ove erije je sunčalište. Monterey ga je učinio posebnim. Jastuci za sunčanje se mogu mehanički konvertovati u sedam različitih položaja. Vaše potrebe i želje su sada ostvarive samo pomoću jednog dugmeta. Takođe je omogućeno pozivanje različitih funkcija sa više mesta na plovilu, čime je rešavanje eventualnih problema znatno efikasnije.

Još jedan plus za 328SS je tuš sa toplom i hladnom vodom. Njegove blagodeti brzo će doći do izražaja.

Inovativna rešenja glisera Monterey 328SS su pokazala izvrsne rezultate, a istaknuta sportska narav i elegantne linije učiniće da ga prepoznate nadaleko.