FS 275 Wide

Jahta vizionarskog dizajna

scroll

Jahta vizionarskog dizajna

Kreirajući jahtu 275 Wide respektabilna brazilska kompanija FS Yachts smelo se povela čuvenom izrekom Stiva Džobsa: „Često ljudi ne znaju šta žele dok im to ne pokažeš“. Iako sam izgled ove jahte na prvi pogled zbunjuje posmatrača, rizik se isplatio. Ljubitelji nautike su prepoznali prednosti pionirskog dizajna, stoga je danas FS 275 Wide jedan od najtraženijih brazilskih plovila sa 11 proizvedenih jedinica na mesečnom nivou.

Inovativnost se ogleda u ekstravagantnim spoljnim geometrijskim linijama inspirisanim aktuelnim nautičkim i automobilskim dizajnerskim trendovima. Vetrobranska stakla sa ogledalo efektom i nesvakidašnjim oblikom transformišu izgled jahte, stvarajući iluziju još šireg prostora, dok pažljivo odabran mebl sa elegantnim detaljima, ukrasi na boku i stilski elementi na instrument tabli čine FS 275 Wide vizuelno daleko ispred svog vremena.

Pored vizionarskog dizajna i natprosečnog kvaliteta sofisticirani FS 275 Wide svoju veliku popularnost duguje i prostranom enterijeru koji pruža vrhunski komfor za 14 osoba. Široka paluba natkrivena je bimini topom i opremljena je modernim sofama, mini barom i pokretnim stočićem koji omogućava da u svakom trenutku piće bude nadohvat ruke. Tu su i savremeni zvučnici koji uz omiljenu muziku upotpunjuju hedonistički ugođaj.

Komotitet je zagarantovan i za kormilom. Jednostavna navigacija i fleksibilno sedište pružaju zadivljujuću udobnost i pri celodnevnoj vožnji.

Prednji deo jahte namenjen je ljubiteljima sunčevih zraka. Rasklapanjem sedišta pramac se pretvara u idealno mesto za sunčanje.

Futuristička jahta FS 275 Wide poseduje kabinu sa transparentnim krovom i tri velika panoramska prozora koja daju svetlost i obezbeđuju adekvatnu ventilaciju prostora. Široki krevet i kompletno opremljeno kupatilo pružaju svu potrebnu udobnost i inspirišu da se dnevni izlet sa porodicom i prijateljima pretvori u pravu vikend avanturu.

FS 275 Wide predstavlja vrlo primamljiv izbor, na to svakao utiču izuzetno pristupačna cena, kao i veliki spektar mogućnosti za zabavu. Bilo da se radi o aktivno provedenom vremenu u spotrovima na vodi ili u odmaranju u mirnom krstarenju, jedno je sigurno – FS 275 Wide privući će pažnju gde god da se pojavi.