Ekskluzivno sa sajma u Dizeldorfu

scroll

Ekskluzivno sa sajma u Dizeldorfu

U subotu, 23. januara, svečano je otvoren 47. Međunarodni sajam nautike u Dizeldorfu koji je još jednom dokazao da je najprestižniji nautički događaj u Evropi.

Kao jedan od cenjenih izlagača, kompanija Goga YCI je i ove godine s ponosom otvorila vrata svog štanda prezentujući najnoviju super jahtu Monterey 360SC. Pored nje predstavljeno je još 5 luksuznih plovila kompanije Monterey i to 275SY, 298SSX, 278SSC, 224FS i 218SS. Zabeleženo je veliko interesovanje potencijalnih kupaca iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Slovačke i Češke republike. Broj posetilaca Goga YCI štanda je premašo sva očekivanja.

Najviše pažnje privlači 360SC za koji se svakog dana formira red kupaca koji strpljivo čekaju da pogledaju ovu najveću Monterey-evu jahtu ne krijući svoje oduševljenje njenim vrhunskim performansama i luksuzom kojim odiše.
Takođe, brojne posetioce privlače i dva moćna plovila 275SY i 298SSX koji su daleko ispred svoje klase i važe za prave zveri na vodi.

Proteklih sajamskih dana Goga YCI je ugostila oko 30 klijenata iz Srbije i prodala 4 plovila, čime je označila dobar početak sajamske nautičke sezone u Evropi.

Posetioci će moći do 31. januara da se upoznaju sa prelepim Monterey-evim plovilima i da uživaju na atraktivnom Goga YCI štandu koji je pobrao brojne pozitivne kritike. Za sve ljubitelje nautike koji neće moći da nam se pridruže pripremili smo fotografije koje će pokušati da prenesu delić atmosfere sa spektakularnog boot-a 2016.