Pođite sa nama na BOOT 2016.

scroll

Pođite sa nama na BOOT 2016.

Poštovani ljubitelji nautike, pozivamo vas da budete naši gosti na 47. Internacionalnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji će se održati od 23. do 31. januara 2016. godine. U znak tople dobrodošlice za sve koji pođu sa nama obezbedili smo ulaznice.

Na ovom značajnom nautičkom događaju, s ponosom ćemo se predstaviti na Goga YCI štandu evropskom premijerom super-jahte Monterey 360 SC. Ovaj do sada najveći Monterey-ev model poseduje vrhunsku kombinaciju luksuza, funkcionalnosti i zabave, što ga svrstava u jednu od najsjajnijih zvezda predstojećeg boot-a.

Ukoliko želite da budete deo ovog spektakla i da se među prvima uverite zašto je 360 SC nesumnjivi broj jedan u svojoj klasi kontaktirajte nas putem telefona: 011/ 3317-317 i 011/ 271-00-52 ili nam pišite na mejl adresu: goga@nautica.rs

Pored atraktivnog štanda i velike evropske premijere pripremili smo za vas i lud provod u Dizeldorfu. Nakon upzonavanja prelepog grada duge istorije koji leži na obalama reke Rajne, priredićemo vam nezaboravnu večeru u nekom od brojnih tradicionalnih restorana, gde ćemo se prepustiti hedonističkim čarima i uživati u poznatim nemačkim specijalitetima poput nezaobilaznih kolenica sa kupusom i krompirom i popularnim nemačkim kobasicama. Vodimo vas i u najbolje lokalne pivare koje u svojim podrumima već stotinama godina proizvode daleko čuveno tradicionalno Alt pivo. Spremite se za hedonizam i BOOT 2016.

Iskreno se radujemo vašem dolasku i druženju.