Kanski jahting festival 2019

scroll

Kanski jahting festival 2019

Kanski jahting festival, kao prva revija brodova u nautičkoj sezoni održava se svakog septembra još od 1977. godine. U luksuznom okruženju prelepog Kanskog zaliva i ove godine vodeći svetski brodograditelji su predstavili svoje novitete.

Cranchi je u najlepšem svetlu najavio veliki jubilej, 150 godina postojanja kompanije i priredio na radost ljubitelja nautike nekoliko svetskih premijera.

Plovilo koje privlači dosta pažnje je Cranchi E30 Endurance. Od svog predstavljanja serija Endurance je poznata po sportskom karakteru, impresivnim performansama i modernim linijama kojima je ostvarila veliki uspeh. U poređenju sa prethodnim modelom, E30 je obogaćen u pogledu funkcionalnosti, kao i elegancije, gde dominira duža krmena platforma prekrivena raskošnom tikovinom. Vintidž dizajn je inspirisan estetikom 80-ih, što je podstaknuto uspehom koji su ostvarili Cranchi E26 Classic i E26 Rider, predstavljeni na prošlogodišnjem Kanskom festivalu.

Pored ovog noviteta, Cranchi je predstavio T55 Eco Travler, najveće plovilo iz Travler serije. Ovo je jahta dizajnirana za duga krstarenja zahvaljujući izuzetnoj autonomiji i smanjenoj potrošnji goriva. Sada dolazi i sa dva Volvo Penta motora od po 600 KS. Pored maksimalne efikasnosti i lakoće upravljanja glavni adut ovog plovila je vrhunski komfor koji je prisutan u svakoj zoni.

Jedna od atrakcija Cranchi izložbene erije je svakako redizajnirani E56F Evoluzione. Pored elegantnog enterijera ono što posebno zaokuplja pažnju kod ovog modela je nesvakidašnja boja trupa. Ovim je Cranchi predstavio novu paletu specijalnih boja i dekorativnih materijala koja pružaju skoro beskonačne mogućnosti za prilagođavanje plovila prema želji svakog kupca.

Sudeći prema reakcijama posetilaca, Cranchi je otvorio još jednu uspešnu nautičku sezonu.