Monterey 305SS

Nepresušan izvor adrenalina

scroll

Nepresušan izvor adrenalina

Monterey je predstavio novo izdanje, sportsko i luksuzno dnevno plovilo 305SS, ono donosi širok spektar standardnih funkcija i sadržaja kojima je za kratko vreme skrenulo pažnju na sebe ponevši epitet jednog od najpoželjnijih plovila.

Vrhunska završna obrada je ono što se prvo primeti kod ovog plovila od 9.73 m sa vanbrodskim pogonom, međutim 305 Super Sports je mnogo više od luksuznog komfornog čamca. Prave čari osetićete tek kada isplovite, adrenalin će zasigurno preplaviti Vaše telo. Jedinstven i neprocenjiv osećaj slobode, mira i uzbuđenja garantuju motori maksimalne jačine od čak 600 KS. Dobra vest je veliki kapacitet rezervoara za gorivo što će Vam omogućiti da dugo uživate u avanturi bez neprijatnih iznenađenja.

Pored brzine, agilnost je jača strana ovog plovila. Impresioniraće Vas jednostavnost upravljanja i stabilnost prisutna čak i pri velikim brzinama u nemirnim vodama. Ipak, najveću moć čamca 305SS osetićete pri ubrzanju uz garantovano oslobađanje velike količine adrenalina.

U odnosu na ostale Monterey modele prostor za sedenje je redizajniran i maksimiziran pomoću modularnih sedišta. Odluka da se za pogon koriste vanbrodski motori obezbedila je dodatni prostor, zahvaljujući tome mogućnost transformisanja sedišta je skoro beskonačna. Sigurno je da će svi članovi posade naći modus za relaksaciju u skladu sa sopstvenim željama. Komfor je takođe zagarantovan i na pramcu, gde se nalaze duboka sedišta koja su kreirana da pruže udobnost i prilikom “skakanja” po talasima, što je skoro nepotrebno uzimajući u obzir vrhunsku stabilnost ovog plovila.

Tradicionalni Monterey kvalitet udružen sa brojnim unapređenim funkcionalnostima zasluženo je rezultirao velikom popularnošću plovila 305SS. Uspeh je prepoznat i od strane najiskusnijih nautičkih entuzijasta, jer Monterey 305SS nudi sve što je potrebno da u potpunosti uživate u svakoj plovidbi.

Specifikacije:
Dužina preko svega: 9.73 m
Širina preko svega: 2.7 m
Težina: 3266 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 378.5 l
Kapacitet rezervoara za vodu: 56.8 l
Kapacitet rezervoara za otpadnu tečnost: 41.6 l
Maksimalna snaga motora: 600 KS