Monterey nagrađen 22. put od strane kupaca

scroll

Monterey nagrađen 22. put od strane kupaca

Nacionalno udruženje proizvođača brodova (NMMA) nagradilo je kompaniju Monterey za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca (CSI) za 2018. na nedavno održanom Internacionalnom sajmu nautike u Majamiju. Kupci su ocenili Monterey plovila najvišom ocenom, te je NMMA CSI nagrada 22. put za 14 godina pripala ovom respektabilnom američkom brodograditelju.

Prema rečima potpredsednika kompanije Monterey, Čarlsa Maršala, brodogradilište duguje svoj uspeh izuzetnoj posvećenosti kavlitetu i dizajnu ne samo Monterey istraživačkog i dizajnerskog tima, već i partnerima, iskusnim članovima porodice Monterey. Njihov naporan rad, predasnost savršenstvu i posvećenost kupcima učinili su da Monterey postane ono što je danas.

Monterey nakon još jednog priznanja u nizu nastavlja u svom prepoznatljivom stilu nastojeći da i naredne godine opravda dobijeno poverenje.

Program zadovoljstva kupaca u brodograditeljskoj industriji je dizajniran da omogući proizvođačima i dilerima plovila da mere i unaprede zadovoljstvo kupaca. Monterey je postigao standard odličnosti najvišeg ranga (od 90 odsto ili više) na polju zadovoljstva kupaca tokom prošle godine, što je izmereno na osnovu dobijenih rezultata ankete u kojoj su učestvovali kupci novih plovila u periodu od 1.1-31.12.2018.