Monterey – stil života

scroll

Monterey – stil života

Monterey Boats je jedan od vodećih svetskih proizvođača sportskih plovila koji je svoje putovanje započeo još 1985. Poznata i poštovana u celom svetu, Monterey plovila su simbol pouzdanosti i kvaliteta koji traje. Danas zakoračiti na Monterey znači napraviti korak u budućnost.

Vremenom, Monterey Boats se ustoličio kao predvodnik klase kada su u pitanju projektovanje, razvoj, inženjering i izgradnja sportskih brodova. Veliki deo uspeha može se pripisati činjenici da Monterey kompanija više od 30 godina ima istog vlasnika. Braća Čarls i Džef Maršal su se još od prvog dana posvetili izgradnji kvalitetnih plovila sofisticiranog dizajna koja se lako održavaju. Tokom godina nisu promenili svoju taktiku, što je rezultiralo visokim ugledom koji poseduju.

U Monterey brodogradilištu svako plovilo je ručno rađeno i kreirano prema potrebama i željama klijenata. Dokazane tehnike konstrukcije i visoka kontrola kvaliteta pozicioniraju ga daleko ispred konkurencije, ali to nije slučajno. Inženjeri naporno rade kako bi bili sigurni da su Monterey modeli najinovativniji, najpouzdaniji i najbolje izgrađeni brodovi na tržištu.

Ovo brodogradilište svake godine ažurira svoje linije modela. Trenutno Monterey ima 6 serija i 26 modela dužine od 5 do 12 m. U izgradnji ovih luksuznih plovila učestvuje više od 500 posvećenih članova tima. Izuzetna radna snaga, kombinovana sa inovativnom tehnologijom zadržala ga je više od tri decenije na liderskoj poziciji u industriji brodogradnje. U skladu s tim, Monterey je izgradio više od 40.000 plovila, ostvario preko 2.4 milijarde dolara prodaje i ostavio za sobom više desetina hiljada zadovoljnih lojalnih kupaca.

Uz globalnu prisutnost i dobru reputaciju, ovaj brodograditelj ponosno stoji iza svakog izgrađenog plovila nudeći plan zaštite koji vodi do doživotne garancije na najznačajnije delove plovila.

Kao jedan od najzastupljenijih i najcenjenijih brodograditelja, Monterey pruža sigurnost da ćete sa novim plovilom dobiti udobnost, luksuz i kvalitet bez premca, koji očekujete i zaslužujete. Kupci cene pouzdanost ovih tehnološki naprednih plovila, te su na nedavno održanom Internacionalnom sajmu nautike u Majamiju 19. put nagradili Monterey prestižnom nagradom za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca.

Monterey je više od proizvođača brodova, on je član porodice, stil života. Dosegao je uspeh izvanrednim zalaganjem za vrhunski kvalitet i sofisticiranost. Njegovu reputaciju lidera izgradili su ne samo njegov istraživački i dizajn tim, već i njegovi partneri dileri, kao i potrošači koji su diktirali svoje želje. Zato, kada kupite Monterey, Vi niste samo novi klijent, Vi se smatrate novim članom porodice.